Siva postaje glavna zvezda jesenjih kombinacija, posebno u poslovnim varijantama

sive-poslovne-kombinacije

Jesen donosi tamnije nijanse koje nam dolaze iz prirode, a te boje često prenosimo u našu garderobu. Jedna od dominantnih boja koja se često ističe u jesenjim kolekcijama je siva, klasična i univerzalna. Siva je boja koja se kreće između crne i bele, pružajući nam širok spektar nijansi za kombinovanje. Iako je često povezujemo s tmurnim danima, siva može biti veoma zanimljiva i dinamična u modnom smislu.

Poslovne kombinacije

Kada je reč o poslovnim kombinacijama, siva je često prvi izbor mnogih zbog njene elegancije i sofisticiranosti, kombinujte je sa belom košuljom i tako dodajte klasičnu notu svakom outfitu. Klasična siva odela mogu biti obogaćena različitim detaljima, poput modernih kaputa ili visokih potpetica. Ako želite da dodate malo živosti sivoj, možete se odlučiti za različite krojeve ili dodati uzorke koji će uneti malo boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jull wilde (@juliannawilde)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarv (@sarv_wears)

 

Dnevne kombinacije

Za svakodnevne kombinacije, siva može pružiti osećaj udobnosti i topline. Jednostavne pantalone uparene s toplim džemperom čine savršenu kombinaciju za hladnije dane. Ako želite nešto drugačije, možete se odlučiti za kombinaciju u sivim denim tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laure (@sevenaugust)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Langford (@ashtonlangford_)

Večernje kombinacije

Što se tiče večernjih izlazaka, siva može biti jednako glamurozna kao i bilo koja druga boja. Klasični poslovni izgled može se transformisati u elegantnu mini haljinu sa visokim potpeticama, dok metalik sivi materijali mogu dodati dodatnu dozu glamura vašem izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prestiž (@prestiz.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)