Najbolje Čizme Za Jesen Zimu 2024. Godine

Cizme-za-jesen-zimu

Svaka nova sezona donosi sa sobom dinamične promene koje nas inspirišu da istražujemo nove stilove i izražavamo svoju kreativnost kroz modu. Zima 2024. godine se ističe kao jedna od onih sezona koja nas je zaista očarala svojom raznolikošću i inovativnim dizajnom.

UGG čizme

Ugg-cizme
Source: theiconic.com
Ugg-crne-duboke-cizme
Source: theiconic.com
ugg-platgorma-cizme
Source: theiconic.com

Da, vraćamo se nošenju UGG čizama sa postavom od ovčije vune van kuće, kao što je to radila Kate Moss tokom 2000-ih, i iskreno, naša topla stopala nisu tužna zbog toga. Duge, kratke, svetlo smeđe, pesak boje – nosite ih uz vuneni kaput, kožnu avijatičarsku jaknu i široke farmerke.

Čizme do kolena

Source: pinterest.com
Bele-cizme-do-kolena-na-malu-stiklu
Source: pinterest.com
Bele-cizme-do-kolena-na-malu-stiklu
Source: pinterest.com

Čizme do kolena su se vratile u naše garderobere poslednjih godina i ostaju u trendu i za 2024. godinu. Odličan način da učinite da suknje i haljine funkcionišu tokom zimskih meseci – bez obzira da li su visoke pete ili sa debelim đonom, dolaze u spektru neutralnih boja koje se lako kombinuju sa svim odevnim komadima, od crne do kamel boje, bež i krem.

Čizme do gležnja

cizme-crne-do-gleznja
Source: pinterest.com
bele-cizme-do-gleznja-sa-platformom
Source: pinterest.com
gleznjace-bez
Source: zara.com

Možda najuniverzalniji izbor, čizme do gležnja ćete često birati tokom nedelje da biste obukli farmerke, haljine pa čak i odeću za posao. To je izuzetno jednostavan način da se pređe sa svakodnevnih obaveza na društvene planove. Spajajući udobnost i stil i dalje vladaju našim izborom obuće.

Gumene čizme

gumene-cizme
Source: officeshoes.com
gumene-duboke-sive-cizme
Source: pull&ebar.com
karamel-gumene-cizne
Source: pinterest.com

Ovaj praktični komad obuće, koji je oduvek bio neophodan za festivale, vikende van grada, obilaske vinarija i kampovanje, dobio je modni tretman uz elegantnije dizajne i raznovrsne završne obrade, ukrase i printove kako bi doneo malo razigrane ličnosti ovom osnovnom komadu obuće.

Proizvođač britanskih Wellington čizama, Hunter, sinonim je za gumene čizme koje imaju trajnu privlačnost, dok su Crocs novi igrači na tržištu vodootpornih čizama i već izazivaju pažnju. Bez obzira na marku koju odaberete, zašto ne biste izabrali čizme do gležnja sa mat završnicom za najpraktičniji par koji će vam poslužiti i tokom kišnih jutara u gradu?

Kaubojske čizme

crne-kaubojke
Source: pinterest.com
zimskih dana
Source: lms.com

Kaubojski detalji se polako uvlače u našu modu. Pojavljuju se u vezivanju i zapadno-inspirisanim detaljima na vrhu čizama. Dodavanje visokog para čizama od prevrnute kože svakom izgledu će pružiti sofisticiranost i buntovnički duh.

Nemojte zaboraviti, moda je više od garderobe – ona je tvoj autentični izraz i doza samopouzdanja. Bez obzira na čizme koje izabereš, neka ti budu vodič za osećaj samopouzdanja i stil tokom hladnih zimskih dana. Nastavimo zajedno istraživati magični svet mode i inspirisati jedni druge!

Picture of Dragana Kodzo

Dragana Kodzo

Dragana je urednica ovog bloga čiji je fokus na modi. Svoju strast ka modi pretočila je u inspirativne članke i savete koje deli sa čitaocima. Kroz svoj rad, istražuje najnovije trendove, modne kombinacije i savete za stilizovanje, inspirišući druge da pronađu svoj jedinstveni modni izraz. Dragana je presrećna što ima priliku da radi u sferi koja je duboko zanima i koja je postala njen životni poziv.