LPG tretman: iskustva, cena i efekti!

LPG tretman

U potrazi za efikasnim rešenjem protiv neželjenih masnih naslaga i celulita, mi smo istražili kako deluje LPG tretman, koji se ubraja u vodeće metodologije u estetskoj industriji. Na osnovu LPG tretman iskustava, jasno je da se radi o proceduri koja je osvojila brojne poklonike zahvaljujući svojim impresivnim efektima. LPG tretman cena, kao i LPG tretman efekti, predstavljaju ključne faktore koje treba uzeti u obzir prilikom odlučivanja o ovom tretmanu.

Naša misija je da vam pružimo detaljan uvid u sve što treba da znate pre nego što se opredelite za LPG tretman. Ovom tehnikom se ciljano i neinvazivno rešava problem celulita, a istovremeno doprinosi boljoj teksturi i zdravijem izgledu kože. Pridružite nam se u istraživanju isplatljivosti i efekata ove popularne metode.

Ključni zaključci

 • Uverljivi rezultati LPG tretmana pobuđuju sve veće interesovanje.
 • Investicija u ovaj tretman smatra se isplativom kroz dugotrajne i vidljive efekte.
 • Individualni pristup i prilagođavanje tretmana omogućavaju zadovoljstvo široke klijentele.
 • Kombinovanje LPG tretmana sa pravilnom ishranom i fizičkom aktovnošću rezultira optimalnim rezultatima.
 • Cena LPG tretmana varira zavisno od broja sesija i regije tretiranja.
 • Ispitivanja korisničkog iskustva ističu visoku efektivnost metode u borbi protiv celulita.

Šta je LPG tretman i kako funkcioniše

Kada govorimo o inovativnim metodama u estetskoj industriji, LPG terapija, poznata i kao lipomasaža, ističe se kao jedan od vodećih trendova. Ovaj tretman koristi specijalizovanu opremu koja kombinuje mehaničku stimulaciju putem rotirajućih valjaka i vakuum efekat sonde, pružajući duboku masažu koja cilja masno tkivo i kožu. Kroz ovaj proces, LPG tretman poboljšava krvotok i stimulira limfni sistem, doprinoseći boljem zdravlju i izgledu kože.

 • Inicira se proces oslobađanja masti iz masnih ćelija
 • Podsticanje ćelija fibroblasta dovodi do povećanja proizvodnje kolagena i elastina
 • Poboljšava se mikrocirkulacija, čime koža dobija bolji izgled i strukturu
 • Oblikuje telo i smanjuje pojavu celulita, pružajući efekte čvrstoće i elastičnosti kože

Predstavljen kao sofisticirana francuska metoda, LPG tretman uspešno se primenjuje u brojnim estetskim centrima, pružajući prirodnu alternativu za lipolizu i remodeliranje tela. Ono što ga izdvaja jeste sposobnost da aktivira prirodne procese unutar tela, bez upotrebe agresivnih tehničkih ili hirurških zahvata.

Ova tehnologija je dizajnirana da unapredi i podrži prirodnu sposobnost tela da se regeneriše i redefiniše, naglašavajući lepotu bez potrebe za invazivnim metodama.

Prednosti LPG terapije

Upoznajemo vas s brojnim prednostima LPG terapije, koje ovaj savremeni pristup čine jednim od najtraženijih u borbi protiv celulita i viška masnih naslaga. Razmišljate li o neinvazivnim opcijama estetskog poboljšanja i sveobuhvatnog pristupa zdravlju kože? LPG tretman je odgovor koji ste tražili. Ovaj tretman ne samo da redukuje neželjene masne naslage i poboljšava izgled kože, već pospešuje i proizvodnju kolagena, elastina i pojačava mikrocirkulaciju.

LPG anticelulit tretman

Uklanjanje celulita i masnih naslaga

Kada je reč o LPG anticelulit tretmanu, jedan od ključnih fokusa jeste eliminacija celulita. Koristeći tehnologiju dubinske mehaničke masaže, LPG je potpuno prilagođen potrebama vaše kože. Smanjuje vidljivost celulita tako što ciljano razbija naslage masnoća, čineći kožu glatkom i ujednačenom. Ovaj proces preuređuje strukturu vezivnog tkiva, rezultujući u efikasnoj redukciji masnih naslaga na crijevima poput stomaka, butina i zadnjice.

Podsticanje proizvodnje kolagena i elastina

Tokom LPG tretmana dolazi do stimulacije fibroblasta – ćelija koje su zadužene za proizvodnju kolagena i elastina. Učestalom primenom LPG metode, koža dobija jači i zdraviji izgled zahvaljujući višoj produkciji ovih vitalnih proteina. Rezultat je zatezanje kože i usporavanje znakova starenja, ostavljajući vaš ten izgledom svežim i obnavljajućim.

Poboljšanje mikrocirkulacije

Procesi koji se dešavaju tokom LPG tretmana direktno utiču na poboljšanu cirkulaciju krvi i limfe u tretiranim područjima. Kroz mehaničku masažu, prirodno se poboljšava mikrocirkulacija i olakšava eliminisanje masnih naslaga. Osim toga, redovan LPG tretman može umanjiti osećaj teškoće u nogama te pridoneti općem osjećaju lakoće i blagostanja.

Benefit Description Impact on Body
Eliminacija celulita Targeted breakdown of stubborn fat cells Smoother, firmer skin
Proizvodnja kolagena Activation of fibroblasts to increase collagen Younger-looking, more resilient skin
Poboljšana cirkulacija Enhanced blood and lymphatic flow Reduced swelling and a sensation of lightness

Tretmani i individualni pristup

Mi u našem centru razumemo važnost jedinstvenog pristupa svakom klijentu, stoga insistiramo na individualizaciji LPG tretmana. Različite potrebe, ciljevi i tipovi tela zahtevaju personalizovanu LPG terapiju koja maksimizira rezultate i pruža dugotrajne benefite. Da bi se postigli najbolji rezultati, preporučujemo seriju od 6 do 10 tretmana, prilagođenih vašim specifičnim zahtevima i životnom stilu.

Redovna upotreba LPG tretmana u kombinaciji sa pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću ključni su za uspeh terapije. Usluga individualnog LPG tretmana obuhvata pažljivo planiranje terapijskog puta koji harmonično uklapa u svakodnevne aktivnosti naših klijenata.

Individualni LPG tretman nije samo procedura, već putovanje ka boljem izgledu i zdravlju, prilagođeno isključivo vama.

Da bi se ilustrovala raznovrsnost pristupa, kreirali smo tabelu koja pokazuje moguće varijacije u tretmanima, gde se uočava personalizacija u odnosu na trajanje, broj tretmana i ciljano područje:

Trajanje tretmana Broj tretmana Ciljano područje
30 minuta 10 tretmana Noge i zadnjica
40 minuta 6 tretmana Stomak i struk
50 minuta 8 tretmana Celog tela

Svaki tretman započinje detaljnom konsultacijom kako bismo osigurali da je svaki individualni LPG tretman u potpunosti prilagođen vašim potrebama i očekivanjima. Ponosni smo što možemo ponuditi personalizovanu LPG terapiju koja ne samo da oblikuje telo, već i unapređuje kvalitet života naših klijenata.

Tipovi celulita i njihovo tretiranje LPG metodom

Tipovi celulita
Source: minutzamene.com

Kad govrimo o LPG tretmanu za mršavljenje, važno je istaći da je pristup prilagođen svakom konkretnom tipu celulita. Poznavanje različitih tipova celulita omogućava nam da tretman prilagodimo i optimizujemo, što dovodi do boljih rezultata u njihovom smanjenju na kritičnim zonama kao što su noge, zadnjica, ruke i stomak. U nastavku razmatramo kako LPG metoda adresira najčešće tipove celulita:

 1. Adipozni celulit – karakteriše ga tvrda i bolna tekstura.
 2. Edematozni celulit – odlika mu je prisustvo retencije vode.
 3. Fibrozni celulit – pojavljuje se u obliku tvrdih čvorova.

Rezultati LPG tretmana mogu varirati u zavisnosti od tipa celulita, ali uz pravilnu primenu i kombinaciju sa zdravim životnim navikama, postižu se optimalni efekti.

Da bismo maksimalno iskoristili potencijal LPG tretmana za mršavljenje, preporučujemo ga 2 do 3 puta nedeljno. Naravno, ne smemo zanemariti ni značaj pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti. Pogledajte tabelu ispod za potpun prikaz kombinovanja LPG tretmana sa ostalim faktorima za tretiranje različitih tipova celulita.

Tip Celulita LPG Tretman Ishrana Fizička Aktivnost
Adipozni 2-3 puta nedeljno Nizak unos šećera Kardio vežbe
Edematozni 2-3 puta nedeljno Visok unos tečnosti Vežbe istezanja
Fibrozni 2-3 puta nedeljno Balansirana ishrana Snaga i otpor

Primetite da je cilj kombinovanja ovih elemenata stvaranje holističkog pristupa koji će ojačati efekte LPG tretmana i dovesti do značajnih promena. Takođe, individualno praćenje svakog slučaja omogućava nam da prilagodimo tretman tako da odgovara specifičnim potrebama i karakteristikama celulita kojeg želimo tretirati.

 

Izbor LPG aparata za tretman

Kada je reč o rešavanju problema celulita i poboljšanju tonusa kože, presudan je izbor prave opreme. Moderne tehnologije, kao što su specijalizovani LPG aparati, omogućavaju individualizovane tretmane koji se prilagođavaju specifičnim potrebama svakog klijenta. Naša pažnja je usmerena na napredne modele poput Cellu M6 integral, koji su trenutno na vrhu ponude kada se radi o LPG tehnologiji.

Cellu M6 integral – najnovija tehnologija

Ova nova generacija LPG uređaja donosi brojne inovacije u tradicionalnim metodama lečenja celulita. Cellu M6 integral karakterišu poboljšani mehanizmi koji se elektronski kontrolisanom preciznošću bave ciljanim slojevima kože, pružajući maksimalnu efikasnost svakim tretmanom. Ovi aparati omogućavaju specifične prilagođene postupke koji su dizajnirani da odgovore na različite izazove s kojima se suočavaju naši klijenti.

Prilagođene LPG procedure

Da bismo postigli optimalne rezultate, značajno je prilagoditi tretman karakteristikama celulita i individualnim ciljevima klijenta. Naše iskusne terapeute koriste specijalizovane LPG aparate kako bi kreirale jedinstven protokol sa prilagođenim LPG tretmanima, osiguravajući da svaki tretman bude prilagođen individualnim potrebama. Time se osigurava da je svaki korak u procesu unapređenja kože efikasan i usklađen sa ličnim estetskim ciljevima naših klijenata.

LPG tretman lica – omladite svoju kožu

LPG tretman lica
Source: kozmetika.edu.rs

Kada govorimo o LPG tretmanu lica, ne možemo a da ne naglasimo njegovu sposobnost podmlađivanja kože. Ova inovativna metoda koristi se da stimulacijom fibroblasta – ćelija koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina – pruži efekte zatezanja kože, čime doprinosi svežijem i mlađem izgledu.

 

Kroz seriju neinvazivnih tretmana, LPG terapija lica obećava vidljivo poboljšanje teksture kože, redukciju finih linija i bore, kao i opšte unapređenje tonusa kože. Ovo je list prednosti koje LPG tretman lica nudi:

 • Stimulacija cirkulacije u koži
 • Povećanje elastičnosti i čvrstoće
 • Znatno poboljšanje hidratacije kože
 • Detoksikacija kože lica
 • Umanjenje znakova umora i stresa

Osim toga, LPG tretmani lica su udobni i relaksirajući, što dodatno doprinosi opštem osećaju blagostanja i satisfakcije naših klijenata. Ali ne zaboravite, ključ uspeha leži u individualnom pristupu, stoga je važno da tretman bude prilagođen specifičnim potrebama i stanju kože svakog pojedinca.

Ove metode revitalizacije pomažu da se na prirodan način povrati mladolikost kože, bez potrebe za hirurškim zahvatima ili invazivnim tretmanima.

Za kraj, predstavljamo tabelu koja ilustruje fazu pre i posle LPG tretmana lica:

Pre LPG tretmana Posle LPG tretmana
Opisuje individualna očekivanja i ciljeve Vizuelna analiza rezultata, povećana glatkoća kože
Zakazivanje učestalosti tretmana Individualni plan održavanja rezultata
Procena stanja kože i potreba lica Osećaj zategnutosti i ublažavanje bora

Kroz ovakav personalizovan pristup, LPG tretman lica postaje ne samo korak ka lepoj i negovanoj koži, već i prema dugotrajnom osećaju mladolikosti i samopouzdanja.

Cena LPG tretmana i investicija u lepotu

Kao što znamo, svaka investicija u naše zdravlje i lepotu je dugoročna investicija u kvalitet života. LPG tretman cena može varirati, ali važno je napomenuti da krajnji cilj nije samo poboljšanje fizičkog izgleda, već i unapređenje opšteg zdravstvenog stanja. Iznosi koje ćemo navesti predstavljaju okvirne cene, koje se mogu razlikovati zavisno od brojnih faktora.

Prilikom razmatranja investicije u zdravlje i lepotu, važno je uzeti u obzir kako broj, tako i dužinu sesija koje su potrebne za vidljive i trajne rezultate. Osim toga, različite regije imaju različite cene zbog geografskih razlika u troškovima poslovanja i stručnosti pružalaca usluga.

 • Što je više sesija potrebno, veća je ukupna cena
 • Duži tretmani pružaju intenzivnije rezultate, ali su skuplji
 • Cena varira u skladu sa kvalitetom korišćenih aparata i iskustvom stručnjaka

Iako se cene kreću od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dinara, ne zaboravite da je svaki dinar uložen u LPG tretmane na koncu ulaganje u dugoročno zdravlje i samopouzdanje.

Dugotrajnost i vidljivost efekata LPG tretmana

Kada govorimo o efektivnosti LPG tretmana, važno je istaći da su pozitivni efekti istaknuti u brojnim naučnim istraživanjima. Ova istraživanja su dokazala da LPG tretmani nude rezultate koji mogu biti vidljivi i mesecima nakon završetka inicijalnog ciklusa tretmana. Mišljenje stručnjaka i zadovoljnih klijenata koji su prošli kroz ovo iskustvo potkrepljuju tvrdnju o dugotrajnosti i uočljivosti poboljšanja na koži.

Učinkovitost potkrijepljena naučnim istraživanjima

Naučna istraživanja su temelj na kojem se bazira svaka informacija o LPG tretmanima. Ona su pokazala da uz pravilnu primenu i pridržavanje uputstava stručnjaka, možemo očekivati izvanredne i dugovečne rezultate. Posebno je bitna sinergija između mehaničke stimulacije kože i zdravih životnih navika.

Periodičnost tretmana za održavanje rezultata

Za održavanje LPG efekata, preporučuje se kontinuitet u obliku periodičnih tretmana. Nakon završene inicijalne serije preporučuje se implementacija redovnih tretmana koji će doprineti očuvanju postignutih rezultata. Obično, 1 do 2 tretmana mesečno su dovoljna da se keep proces napretka i spriječi povratak celulita.

Važno je naglasiti da, iako tretmani pružaju dobre rezultate, sami po sebi ne mogu biti jedina odbrana od celulita. Zdrave životne navike, adekvatna ishrana i fizička aktivnost su neophodni za maksimiziranje efekata LPG tretmana i održavanje vitke figure.

Periodičnost tretmana Očekivani efekti Preventivno održavanje
1 tretman nedeljno Intenziviranje procesa mršavljenja Smanjenje verovatnoće novog nastanka celulita
1-2 tretmana mesečno Održavanje elastičnosti i čvrstoće kože Očuvanje rezultata dugoročno
Po potrebi Ciljano tretiranje problema Prilagođeno individualnim potrebama

Osim LPG tretmana, ne smemo zanemariti ni važnost redovne upotrebe anticelulit krema i suficijentne hidratacije, kako bi se podstakao proces detoksikacije i eliminacije toksina iz organizma.

LPG protiv celulita – iskustva korisnika

LPG protiv celulita
Source: centarljepote-lotos.hr

Kada razgovaramo o LPG tretmanu, mišljenja korisnika su nam od neprocenjive vrednosti. Mnogi od onih koji su isprobali ovu vrstu tretmana deluju zadovoljno, konstantno ističući pozitivne promene kako u izgledu kože, tako i u osećaju zdravlja općenito. Pored toga, LPG tretman iskustva pokazuju da ljudi uživaju u procesu tretmana, navodeći da je on ne samo koristan, već i izuzetno opuštajući.

Redovnim primenjivanjem LPG terapija, korisnici su primetili značajno smanjenje celulita i poboljšanje strukture kože. Neki su čak podelili svoje priče o tome kako je LPG pomogao da transformišu delove tela s kojima su se prethodno borili, naglašavajući kako su postali sigurniji u svoje telo.

 

Za mene, LPG tretman nije samo borba protiv celulita – to je put do boljeg ja. Posle svakog tretmana osećam se opuštenije i zadovoljnije svojim izgledom.

Iskustva govore i o značaju personalizovanog pristupa, što LPG tretmani definitivno pružaju. Svaki tretman se prilagođava individualno, zavisno od osobina kože, naslaga i željenih rezultata, što rezultira visokim stepenom zadovoljstva kod korisnika.

 • Redukcija celulita i masnih naslaga
 • Poboljšanje opšteg stanja kože i zdravlja
 • Opuštanje i relaksacija tokom tretmana
 • Personalizovani pristup za svakog korisnika
 • Visok stepen zadovoljstva rezultatima

Kao tim koji se bavi estetikom i zdravljem, trudimo se da uvek slušamo mišljenja korisnika i da iz njih učimo, jer nam to pomaže da unapredimo uslugu i prilagodimo je svakom pojedincu. Iskustva sa LPG tretmanima ukazuju na to da je ovo metod koji ne samo da obećava, već i ispunjava očekivanja korisnika, što ga čini vrednim izborom na putu ka boljem izgledu i osećaju tela.

Neophodna priprema pre i nakon LPG tretmana

Kako bismo povećali efikasnost LPG tretmana, važno je obratiti pažnju na određene navike koje mogu unaprediti rezultate. Jedan od ključnih elemenata je pravilna hidratacija pre LPG tretmana, koja ima značajnu ulogu u procesu detoksikacije tela.

Konzumacija vode

Za optimalnu pripremu tela pred LPG tretman, preporučujemo konzumaciju 2-3 litre vode na dan. Takav unos tečnosti će olakšati izlučivanje toksina i masnih naslaga koje se razgrađuju tokom tretmana, doprinoseći efikasnosti same procedure.

Postupak nakon tretmana

Nakon završetka LPG tretmana, ključno je nastaviti sa aktivnostima posle LPG tretmana koje podstiču održavanje rezultata. To uključuje redovno vežbanje i korišćenje proizvoda za kožu koji doprinose eliminaciji celulita. Evo nekoliko koraka koje možete primeniti:

 • Konzumirajte dovoljno vode da biste nastavili proces eliminacije masnih naslaga.
 • Primenjujte anticelulit kreme kako biste podržali tonus i elastičnost kože.
 • Održavajte redovnu fizičku aktivnost kako bi rezultati bili dugotrajniji.

Kombinovanje LPG tretmana sa drugim metodama

Za postizanje maksimalnih rezultata u borbi protiv celulita, svoje LPG tretmane možemo obogatiti dodatnim pristupima. Intenziviramo efekte kroz sinergiju sa fizičkom aktivnošću i negovanjem kože specijalizovanim proizvodima.

Sinergija LPG tretmana sa vežbanjem

Redovno vežbanje u kombinaciji sa LPG tretmanom ključno je za zatezanje kože i još bolje oblikovanje figure. Ne samo da potpomaže eliminaciju masnih naslaga već i unapređuje ukupnu fizičku kondiciju i zdravlje. Vežbanje i LPG tretman zajedno povlače celulit brže nego kada se primenjuju odvojeno.

Korišćenje anticelulit krema i gelova

Izbor pravih anticelulit krema i gelova protiv celulita može značajno unaprediti rezultate LPG tretmana. Upotrebom kvalitetnih proizvoda, podržavamo proces regeneracije kože i smanjenja vidljivosti celulita. Pored toga, redovnom upotrebom ovih preparata možemo sprečiti formiranje novih masnih naslaga i očuvati glatkoću kože.

Aktivnost Benefiti Preporučeni tretmani
LPG tretman Redukcija celulita, bolja cirkulacija 6-10 sesija inicijalno
Vežbanje Zatezanje kože, jačanje mišića 3-5 puta nedeljno
Anticelulit kreme Prevencija celulita, hidratacija Dnevna upotreba
Dodatne metode Poboljšanje efekata LPG tretmana AWT, Embody, Vanquish, Exilis, Emtone, Pressotherapy

Održavanje regularnih aktivnosti, uključujući vežbanje i upotrebu anticelulit krema, jedan je od najefikasnijih načina da maksimiziramo efekte LPG tretmana i opšteg zdravlja i izgleda naše kože.

Zaključak

U svetu estetske medicine, LPG terapije su utrle put kao istaknut metod u borbi protiv nesavršenosti kao što su celulit i višak masnoća. Pružajući klijentima vidljive i dugotrajne rezultate, ova neinvazivna tehnika je osvojila poverenje mnogih koji teže boljem izgledu i osećaju u svojoj koži. Kao važan deo režima nege i zdravlja, LPG terapije služe kao primer kako moderna tehnologija može uspešno biti spojena sa prirodnim procesima organizma, što je prikazano kroz brojna naučna istraživanja i zadovoljne korisnike.

Zahvaljujući individualnom pristupu i mogućnosti prilagođavanja parametara LPG terapije, svaki klijent može osetiti prednosti tajlorovanog tretmana, pružajući na najbolji način odgovor na različite tipove celulita i povećane masnoće. Naš zaključak o LPG tretmanu je da uz pravilnu pripremu kao što je adekvatna hidratacija, uravnotežena ishrana i fizička aktivnost, možemo značajno unaprediti i produžiti finalne misli o LPG efektima.

Kroz ovaj serijal članaka, mi smo istražili razne aspekte LPG terapija, od njihove naučne podloge, preko ličnih iskustava, pa sve do kombinovanih metoda i tehnika koje ih dopunjavaju. Podstičemo vas da se informišete, konsultujete sa stručnjacima i razmotrite da li je LPG terapija pravi izbor za vas i vaše ciljeve u poboljšanju zdravlja i estetike tela.

Kombinovanje LPG tretmana sa drugim metodama

Šta je LPG tretman?

LPG tretman, poznat i kao lipomasaža, je neinvazivna metoda koja se koristi za redukciju celulita i masnih naslaga. Osnova tretmana je mehanička stimulacija kože i vezivnog tkiva koja podstiče lipolizu i proizvodnju kolagena i elastina.

Kako funkcioniše LPG tretman?

LPG aparat koristi kombinaciju rotirajućih valjaka i vakuum sonde koja stimulacijom kože i masnog tkiva aktivira cirkulaciju i limfni sistem, što dovodi do redistribucije masnoća i poboljšanja tonusa kože.

Koje su prednosti LPG tretmana?

LPG tretman efikasno uklanja različite tipove celulita, podstiče proizvodnju kolagena i elastina, poboljšava mikrocirkulaciju i tonus kože, te ima pozitivan efekat na opšte zdravstveno stanje.

Kako su LPG tretmani prilagođeni pojedincu?

LPG tretman je prilagođen individualnim potrebama, određuje se željeno vremensko trajanje i regija tretiranja. Odgovara svim tipovima kože i efikasniji je uz redovnu upotrebu.

Da li LPG tretman može tretirati različite tipove celulita?

Da, LPG tretman je prilagodljiv i efikasan u redukciji svih tipova celulita, uključujući tvrdi, vodeni i adipozni celulit, ma na kojem delu tela se nalazili.

Koje su prednosti Cellu M6 integral aparata?

Cellu M6 integral aparati predstavljaju najnoviju generaciju LPG tehnologije, dizajnirane da pružaju efikasno smanjenje celulita i poboljšanje tonusa kože uz maksimalne rezultate pri svakoj upotrebi.

Kako LPG tretman može omladiti kožu lica?

LPG tretman lica stimuliše ćelije fibroblasta koje proizvode kolagen i elastin, čime se doprinosi mladalačkom izgledu kože i smanjuju efekti starenja.

Kako se formira cena LPG tretmana?

Cena LPG tretmana varira u zavisnosti od broja sesija, dužine tretmana i regije. Ulaganje u ovakav vid tretmana je ulaganje u dugoročnu lepotu i zdravlje kože.

Koliko su efekti LPG tretmana dugotrajni?

Efekti LPG tretmana se smatraju dugotrajnim. Preporuka je periodična primena tretmana i nakon inicijalnih sesija za održavanje rezultata.

Kakva su iskustva korisnika nakon LPG tretmana?

Većina korisnika izražava pozitivna iskustva, ukazujući na efikasnost u redukciji celulita, poboljšanje izgleda i zdravlja kože, kao i na prijatnost i relaksirajući efekat tokom samih tretmana.

Kako se pripremiti za LPG tretman?

Pre LPG tretmana je važno povećati unos tečnosti, preporučuje se najmanje 2-3 litre vode na dan, a nakon tretmana nastaviti sa normalnim aktivnostima uz redovno hidriranje organizma.

Da li kombinovanje LPG tretmana sa vežbanjem doprinosi boljim rezultatima?

Kombinovanje LPG tretmana sa redovnim vežbanjem i korišćenjem specijalizovanih anticelulit krema može značajno poboljšati efekte i sprečiti ponovno formiranje celulita.

Veze ka izvorima

Picture of Darinka Aleksic

Darinka Aleksic

Studirala srpski jezik i književnost. Profesionalni teniski trener. 14 godina uspešnog rada na web sajtovima...Zvuči kao mnogo godina, zar ne! E pa mnogo godina je već i iza mene, ali još važnije - i isped mene. Uz godine ide i iskustvo a imam ga prilično. Poznajem mnogo životnih tema i trudiću se da vam ih što bolje predstavim. Neka Sens bude vaš svakodnevni izbor.