Uz LPG tretman recite ZBOGOM CELULITU efikasno!

uz LPG tretman recite ZBOGOM CELULITU!

Godine su prolazile, a ogledalo je neumoljivo otkrivalo neželjene promene na koži. Neuredne linije celulita, kao nepozvani gosti, narušavale su samopouzdanje mnogih od nas. Tražila sam rešenje, ne samo privremeno, već nešto što će trajno vratiti glatkoću i elastičnost našoj koži. I tada sam naišla na LPG tretman, revolucionarnu metodu u borbi protiv celulita. Ovaj anticelulit tretman nije samo obećanje – to je efikasno uklanjanje celulita, koje nam omogućava da se ponovo osetimo ugodno u svojoj koži, a ona da zablista svojom prirodnom lepotom.

Šta je to što ovaj tretman celulita čini tako posebnim? LPG tretman se izdvaja kao bezbolan i neinvazivan način da se oslobodimo „pomorandžine kore“. Sistem rotirajućih valjaka i vakuum sondi ne samo što ciljano radi na problematičnim delovima tela, već podstiče vitalne procese unutar samih ćelija. Reč je o tretmanu koji uliva nadu u glatku kožu, kojoj se sigurno i staloženo možemo radovati.

Ključne tačke:

 • LPG tretman predstavlja inovativan pristup u anticelulit tretmanima.
 • Nudi neinvazivno i efikasno uklanjanje celulita koje vraća samopouzdanje.
 • Ova metoda cilja problematične delove i otporni celulit koji se teže uklanja.
 • LPG tretman podstiče proizvodnju kolagena i elastina, vitalnih za glatku kožu.
 • Mehanička stimulacija tokom tretmana poboljšava cirkulaciju i teksturu kože.
 • Oslobađa od „pomorandžine kore“ i čini kožu zategnutijom i elastičnijom.

Šta je LPG tretman i kako se borimo protiv celulita

LPG tretman celulita, inovativni i bezbolan tretman, predstavlja revoluciju u estetskoj medicini i borbi protiv celulita. Ova sofisticirana metoda mehaničke stimulacije podrazumeva seriju dubinskih masaža koje ciljano rade na poboljšanju strukture kože, duboko razbijajući masne naslage. Zahvaljujući uspešnosti u kreiranju glatke kože, LPG tretman se smatra jednim od najefikasnijih pristupa u smanjenju celulita.

Srž tehnike je u korištenju specijalizovanog uređaja koji omogućava lipomasažu; to je kontrolisan proces koji stimuliše masno tkivo i podstiče limfnu drenažu i cirkulaciju. Takva dubinska masaža, u kombinaciji sa savremenom tehnologijom, čini da tretman deluje efikasnije od tradicionalnih metoda.

 1. Reaktivacija ćelijske aktivnosti u ciljnim problematičnim oblastima.
 2. Poboljšanje cirkulacije i prevencija zadržavanja tečnosti u telu.
 3. Stimulacija proizvodnje kolagena i elastina za zategnutiju kožu.

Ove prednosti LPG tretmana čine ga idealnim izborom za sve koji traže učinkovitu i dugotrajnu soluciju u borbi protiv „pomorandžine kore“. S obzirom da je tretman prilagođen pojedincima, rezultati su vidljivi i postižu se bez neprijatnosti i boli, što ovaj pristup čini prihvatljivim širokom spektru korisnika.

Detaljan proces LPG tretmana celulita

Potpuno razumevanje procesa LPG tretmana pruža jasniju sliku o tome kako ova inovativna metoda pruža zadivljujuće rezultate u borbi protiv celulita. LPG masaža, kao vodeći mehanički tretman celulita, razvija se u nekoliko ključnih faza, koje uključuju razbijanje masnih naslaga, stimulaciju rada adipocita i pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Razbijanje masnih naslaga dubinskom masažom

Proces razbijanja masnih naslaga započinje uz pomoć LPG aparata, koji kombinuje rotirajuće valjke sa kontrolisanim vakuumom. Ova lipomasaža cilja masne naslage, značajno smanjuje vidljivost celulita i promoviše eliminaciju masnih naslaga. Mehanizam dubinske masaže takođe uključuje poboljšanu cirkulaciju, što je presudno za efikasno odstranjivanje toksina.

Stimulacija adipocita i oslobađanje masnih naslaga

Osim što uklanja postojeće masne naslage, LPG tretman podstiče aktivnost adipocita – ćelija koje skladište masti. LPG masaža stimuliše ove ćelije da izbace nagomilane lipide, čime se postiže smanjenje celulita, a istovremeno se podstiče i LPG tretman za mršavljenje.

Kreiranje kolagena i elastina tokom tretmana

Finalna faza LPG masaže usmerena je na poboljšanje strukture kože. Aktiviranjem prirodnih procesa, ovaj postupak utiče na stvaranje kolagena i elastina, koji su ključni za održavanje elastičnosti, tonusa i poboljšane teksture kože. Rezultat je značajno zategnutija i glatka koža bez znakova celulita.

 

Da bismo vizuelno prikazali kako LPG tretman deluje na različite aspekte tkanina, evo pregleda ključnih koristi koje LPG tretman pruža:

Aspekt tretmana Koristi
Razbijanje masnih naslaga Redukcija celulita i poboljšana tekstura kože
Stimulacija adipocita Eliminacija masnih naslaga i pomoć u mršavljenju
Stvaranje kolagena i elastina Povećan tonus i elastičnost kože

Svaki korak u LPG tretmanu dizajniran je tako da klijentima pruži najefikasnije rešenje za estetiku tela i zdravo, prirodno smanjenje celulita.

Iz Gocinog iskustva: Prirodno uklanjanje celulita

Kada se govori o borbi protiv celulita, Goca Tržan, kao jedna od slavnih ličnosti u Srbiji, ističe neizbežnost redovne i dosledne svakodnevne nege. Poznata po svom otvorenom pristupu deljenja iskustava sa javnošću, Goca je podelila detalje svoje rutine protiv celulita koja uključuje ne samo posete kozmetičkim salonom za profesionalne tretmane poput LPG-a, već i vodi računa o prirodnom pristupu kroz upotrebu anticelulit gelova i krema.

Njen naglasak na prirodnom uklanjanju celulita daje dodatnu vrednost proizvodima koje koristi i posvećenom vremenu za kućnu negu.

„Konstantna i redovna nega jeste ključ uspeha. Na taj način celulit se drži pod kontrolom. Kombinacija profesionalnih tretmana i onoga što sami možemo uraditi kod kuće, doprinosi ne samo lepšoj koži, već i boljem osećanju o sebi“, rekla je nedavno Goca.

 • Površinska i duboka hidratacija kože
 • Korišćenje anticelulit krema sa prirodnim sastojcima
 • Redovna fizička aktivnost
 • Uravnotežena ishrana
 • Profesionalni tretmani kao podrška kućnoj rutini

Pored davanja važnosti profesionalnim tretmanima, Tržan se zalaže za svakodnevnu disciplinu u nezi tela koja može biti jednostavna, ali efektivna i dugotrajna u borbi protiv neželjenog celulita.

Individualni pristup i prilagođeni programi LPG tretmana

U modernoj borbi protiv celulita, efikasnost LPG tretmana neizostavno uključuje individualizovan pristup. Svaki korisnik ovog tretmana ima jedinstvene potrebe i ciljeve, stoga je od velike važnosti personalizovati program tretmana kako bi se postigli optimalni rezultati. Prilagođavanje trajanja i intenziteta tretmana uzima u obzir stanje kože, stepen celulita i specifične regije tela koje klijenti žele poboljšati. Upravo ta mogućnost prilagođavanja čini LPG tretmane tako popularnim i učinkovitim kada je reč o postizanju glatke kože i redukciji celulita.

Utvrđivanje trajanja tretmana na osnovu stanja i regije tela

Trajanje LPG tretmana prilagođava se individualno, sa sesijama koje mogu varirati od 35 do 50 minuta za celo telo i približno 25 minuta kada se fokusiramo na određene delove tela. Takav personalizovani pristup osigurava da svaki klijent doživi maksimum koristi od svake sesije, što vodi ka efikasnoj redukciji celulita i zatezanju kože na ciljanim područjima.

Potreban broj tretmana za optimalne rezultate

Da bi se postigli najbolji rezultati, preporučuje se serija od najmanje 10 do 15 LPG tretmana. Iako se pozitivni efekti mogu uočiti već nakon prvih nekoliko sesija, kontinuirani tretmani osiguravaju dugotrajne i vidljive promene u teksturi kože. Optimalni raspored tretmana neretko obuhvata 2-3 posete sedmično, čime se postiže kumulativni efekt koji doprinosi značajnom poboljšanju čvrstoće i elastičnosti kože, dajući krajnji rezultat zavidno glatke kože.

FAQ

Šta je LPG tretman i kako on pomaže u borbi protiv celulita?

LPG tretman je bezbolna i neinvazivna metoda borbe protiv celulita, poznata i kao lipomasaža, koja koristi mehaničku stimulaciju kože i vezivnog tkiva da bi se smanjio izgled celulita i unapredila elastičnost kože. Pomoću dubinske masaže, reaktivira se ćelijska aktivnost, posebno na problematičnim delovima tela.

Kako funkcioniše proces razbijanja masnih naslaga tokom LPG tretmana?

LPG masaža koristi specijalnu kompjuterski programiranu opremu sa rotirajućim valjcima i vakuum prestavkom koji ciljano deluju na masne naslage, razbijajući ih i premestajući ih ka površinskom sloju kože, čime se smanjuje vidljivost celulita.

Na koji način LPG tretman pospešuje stvaranje kolagena i elastina?

LPG tretman stimuliše fibroblaste, ćelije zadužene za proizvodnju kolagena i elastina, putem mehaničke stimulacije kože. Kao rezultat, koža postaje čvršća, elastičnija i zategnutija, pružajući glađi izgled kože.

Koji su efekti LPG tretmana prema iskustvu Goca Tržan?

Goca Tržan je istakla da je LPG tretman bio efikasan u njenom iskustvu borbe protiv celulita. Pored LPG tretmana, naglasila je značaj redovne i svakodnevne nege koristeći anticelulit kreme i gelove kao deo rutine za održavanje rezultata.

Koliko traje jedna sesija LPG tretmana i koja regija tela se može tretirati?

Trajanje LPG tretmana obično je od 35 do 50 minuta za kompletan tretman celog tela, dok tretman polovine tela traje oko 25 minuta. Tretmani se prilagođavaju regiji tela koja se tretira i specifičnim potrebama klijenta.

Koliki je potreban broj LPG tretmana za optimalne rezultate?

Preporučuje se između 10 do 15 LPG tretmana kako bi se postigli vidljivi rezultati u smislu redukcije celulita i zatezanja kože. Pozitivne promene uključuju glađu kožu i smanjenje obima na kritičnim mestima. Za najbolje rezultate savetuje se 2-3 tretmana nedeljno.

Veze ka izvorima

Picture of Darinka Aleksic

Darinka Aleksic

Studirala srpski jezik i književnost. Profesionalni teniski trener. 14 godina uspešnog rada na web sajtovima...Zvuči kao mnogo godina, zar ne! E pa mnogo godina je već i iza mene, ali još važnije - i isped mene. Uz godine ide i iskustvo a imam ga prilično. Poznajem mnogo životnih tema i trudiću se da vam ih što bolje predstavim. Neka Sens bude vaš svakodnevni izbor.