Vakum kese za celulit – preporuka Goce Tržan!

Vakum kese za celulit

Kada govorimo o inovativnim metodama za postizanje zavidne figure, vakuum tretman za mršavljenje i celulit često se izdvaja kao popularno rešenje. U našoj potrazi za savršenom siluetom i glatkom kožom bez tragova celulita, posegnuli smo za tehnikom vakumiranja. Pritom, efikasnost vakum kesa za celulit postaje tema brojnih rasprava. Razmotrićemo rezultate vakum kesa za uklanjanje celulita i otkriti da li su očekivanja u skladu sa stvarnim efektima koje ovaj tretman pruža.

Mnogi saloni lepote su svedoci zadovoljstva klijenata koji su doživeli neverovatna poboljšanja u teksturi svoje kože zahvaljujući VACUSLIM 48 tretmanima. Ali, šta čini ovu metodu tako efikasnom i da li su rezultati zaista tako upečatljivi?

Znate i sami koliko javne ličnosti imaju uticaja na čitavu našu svest. Više puta mi se dogodilo da isprobam sama nešto i kažem ljudima to je okej ili ne. Ali, onda mi neko kaže znaš taj i taj na TV-u je rekao…I njegova je reč naravno vrednija od moje jer je on „zaboga“ bitna faca. Ja o tome šta je ko rekao dobro razmišljam. Ipak, u moru svih, izdvojiću ženu koja je za mene Number 1 kada su u pitanju neke životne teme. To je Goca Tržan. Dugo godina pratim njen rad, što muzički, a od skora i voditeljski. Svakako ću vam preporučiti da odgledate njene emisije jer toliko toga možete naučiti, doneti nekih dobrih zaključaka, porazmisliti o nekim svojim odlukama itd. E sad, upravo iz svih ovih navedenih razloga, ona je neko čiju reč jako vrednujem. Znam da je ona osoba koja ne bi tek tako pričala i hvalila bilo kakve proizvode a da se nije uverila sama u delotvornost istih.

Za vakum kese za celulit sam prvi put čula od nje i tako donela odluku da vam danas napišem nešto o tome. Pročitajte u nastavku neke interesantne stvari vezane za ovu metodu i pogledajte kakve sjajne rezultate je upravo Goca dobila koristeći ove vakum kese za celulit.

Ključne prednosti vakum kesa za celulit

 • Efikasnost u redukciji vidljivosti celulita
 • Pomoć u pomlađivanju opuštene kože i redukciji telesne težine
 • Brzi rezultati merljivi smanjenjem obima pojedinih delova tela
 • Zategnutija koža već nakon prvog tretmana
 • Detoksikacija i hidratacija kože kroz posebne gelove
 • Jednostavna i prijatna procedura sa dugotrajnim efektima

Uvod u vakum kese za celulit i VACUSLIM 48

VACUSLIM 48

Zamislite trenutak kada otkrivate da postoji rešenje za uporne masne naslage i celulit koji uporno odbijaju da nestanu. Mi govorimo o vakumiranju za smanjenje celulita, inovativnom pristupu koji zadobija sve veću popularnost među onima koji teže glađoj i čvršćoj koži. VACUSLIM 48 je tretman koji je izazvao revoluciju u borbi protiv celulita.

Kako vakum kese rešavaju problem celulita

Naša potraga za najefikasnijim metodama dovela nas je do vakumiranja kao tretmana protiv celulita. Najbolje vakum kese za celulit deluju tako što stvaraju vakuum oko problematičnih područja, poput celulita na stomaku i celulita na butinama, omogućavajući duboko prodiranje anti-celulit gelova bogatih aktivnim sastojcima. Ovi biljni gelovi su saveznici u detoksikaciji i hidrataciji kože, a u kombinaciji s vakumom, primetno smanjuju neželjeni celulit. Kako bi se ilustrovalo, možemo predstaviti tabelu sa poređenjem aktivnih sastojaka gelova pre i nakon vakumiranja.

Aktivni sastojci pre vakumiranja Prednosti Aktivni sastojci nakon vakumiranja
Kofein Stimuliše razgradnju masti Antioksidansi
Retinol Poboljšava teksturu kože Vitamin C
Ekstrakt zelenog čaja Protivupalno dejstvo Alge

Kako VACUSLIM 48 doprinosi gubitku težine i zatezanju kože

VACUSLIM 48 ne samo da cilja celulit, već doprinosi i gubitku težine i zatezanju kože. Ovaj tretman koji uključuje vakumiranje u luksuznim uslovima salona lepote postao je omiljen zbog svoje sposobnosti da oblikuje telo i zategne kožu.

Princip rada vakum kesa za celulit

Princip rada vakum kesa za celulit

Kada govorimo o inovativnim metodama koje nam pomažu u borbi protiv celulita, vakum kese za celulit zauzimaju značajno mesto. Razumevanje toga kako koristiti vakum kese za celulit ključno je za postizanje optimalnih rezultata. Njihov rad se zasniva na kartoterapiji, koja ne samo da smanjuje vidljivost celulita već i stimulira cirkulaciju u tretiranim oblastima. Pritom, esencijalnu ulogu ima i gel za celulit obogaćen aktivnim supstancama za celulit koje pripremaju kožu i celulitna tkiva za proces vakumiranja.

Mehanizam delovanja i efekti vakumiranja

Pomoću vakum kesa stvara se negativni pritisak koji uvlači kožu i potkožno tkivo, čime se simuluje duboka masaža koja poboljšava perifernu cirkulaciju i pokreće lipolizu – razgradnju masti. Naslage celulita postaju mekši i lakši za uklanjanje zahvaljujući sinergiji vakuma i specijalizovanih sastojaka u gelovima.

Prednost VACUSLIM 48 tretmana za celulit

VACUSLIM 48 se izdvaja kao metoda brzog delovanja, omogućavajući vidljive rezultate već nakon jednokratne primene, što je jedan od razloga njegove velike popularnosti. Tretman traje između 30 i 90 minuta, a efekti mogu biti merljivi odmah po završetku, uključujući i gubitak centimetara u obimu tretiranih područja.

Element tretmana Opis Beneficije
Primena kartoterapije Vakumiranje i masaža tretiranih područja Povećanje cirkulacije i pokretanje lipolize
Nanošenje gela za celulit Gelovi obogaćeni aktivnim sastojcima Omekšavanje celulita i priprema za vakumiranje
Korišćenje VACUSLIM 48 Specijalizovana metoda vakumiranja Brzi rezultati i vidljivo smanjenje obima

Uz pomoć ova tri osnovna koraka, VACUSLIM 48 pruža jednostavnu, efikasnu i brzu proceduru uklanjanja celulita. Približili smo vam kako iskoristiti maksimum ovog tretmana, a vaše iskustvo će biti još bolje ako se pridržavate uputstava stručnjaka i redovno brinete o svom tretiranom području.

Imaju li rezultate vakum kese za celulit?

Sve češće se može čuti o pozitivnim iskustvima koje korisnici dele kad je reč o tretmanima vakum kesama za celulit. Brojne stručne studije, kao i rezultati vakum kesa za uklanjanje celulita, upućuju na to da je ovaj metod moguća revolucija u estetskoj industriji. Mišljenja su da ovakvi tretmani pružaju brze efekte u borbi protiv neželjenih masnih naslaga i celulita te unapređuju teksturu kože.

Nekoliko tretmana kasnije, korisnici obično izveštavaju o smanjenju obima i poboljšanju teksture kože, što samo po sebi može biti dovoljno ohrabrujuće da nastave sa tretmanima.

Zategnutija koža, manje celulita i vidno smanjenje obima, sve to nakon samo par tretmana.

Razmotrimo detaljnije kakvi su rezultati koje vakum kese za celulit obećavaju, uz realna korisnička iskustva koja nam mogu dati jasniju sliku o efektima takvog tretmana:

Tretman Promena obima Poboljšanje teksture kože Zadovoljstvo korisnika
1-3 tretmana Do 2 cm manje Blago poboljšanje Optimistični
4-6 tretmana Do 5 cm manje Primetno poboljšanje Veoma zadovoljni
7+ tretmana Preko 5 cm manje Značajno poboljšanje Izuzetno zadovoljni

Kako je svako iskustvo jedinstveno, važno je zapamtiti da individualni rezultati mogu varirati.

Kao što sam vam rekla na samom početku Goca Tržan je jedna od žena koja već neko vreme upražnjava ove tretmane. Njeni rezultati su zaista fantastični. Ne zaboravite da na sve ovo ulogu igra i stil života kao i godine (nažalost ali je tako). Goca je završila broj terapija koji joj je doneo trajno rešavanje problema i sada odlazi na ove tretmane mnogo manje samo radi održavanja postignutih rezultata. Poslušajte u videu šta će vam reći:

Vrste i efikasnost vakum tretmana

Kada pričamo o vakum masaži za uklanjanje celulita, važno je istaći da postoje različite metode i tehnike za celulit koje variraju po efikasnosti i načinu primene. Profesionalni tretmani kao što je VACUSLIM 48, pružaju se u specijalizovanim salonima i obično uključuju primenu specijalnih gelova koji poboljšavaju efekte vakuma.

Za one koji traže kućne varijante vakum terapije, dostupne su vakum kese koje se mogu koristiti nezavisno, iako su rezultati možda manje dramatični u poređenju sa profesionalnim tretmanima. Efikasnost onih kod kuće zavisi od redovnosti korišćenja i pravilne tehnike.

Metoda Opis Profesionalni tretman Kućna upotreba
Vakum masaža Primena vakuma za stimulaciju protoka krvi i limfe. Da, kao deo VACUSLIM 48 i sličnih tretmana. Moguća, ali zahteva opremu i veštine.
Specijalni gelovi Gelovi obogaćeni aktivnim sastojcima za sagorevanje masti. Da, česta praksa u salonima. Manja dostupnost sredstava visokog kvaliteta.
Redovnost tretmana Učestalost tretmana je ključna za postizanje rezultata. Preporučeni broj tretmana od strane stručnjaka. Samodisciplina u održavanju redovnosti.

Posebno valja napomenuti da uspešnost vakum terapije u velikoj meri zavisi od individualnih karakteristika kože i tela osobe koja se tretira, kao i od ukupnog načina života. Upravo iz tog razloga, važno je definisati pravilnu strategiju tretiranja celulita koja će uključivati različite metode i tehnike za celulit kako bi se postigao optimalan rezultat.

Neka vakum masaža bude deo vašeg rituala lepote i dugoročnog zdravlja kože. Uz redovnost i ispravnu primenu, celulit neće imati šanse!

Kako se sprovodi VACUSLIM 48 tretman

Kako se sprovodi VACUSLIM 48 tretman

Kada razmišljamo o tome kako izgleda tretman VACUSLIM 48, ključno je razumeti korake koji čine ovu jedinstvenu proceduru. Započinje se temeljnom pripremom kože koja garantuje maksimalnu efikasnost primenjenih sredstava i tehnika.

Priprema kože i nanošenje gelova

Pre nego što započne sam tretman VACUSLIM 48, vaša koža će biti pripremljena pilingom kako bi se uklonile mrtve ćelije. Time se omogućava bolja apsorpcija gelova punih aktivnih sastojaka koji imaju zadatak da poboljšaju izgled i zdravlje vaše kože. Nakon pripreme, na kožu se nanose specijalno formulirani topli i hladni anticelulit gelovi.

Proces zagrevanja i hlađenja tokom tretmana

Efekat zagrevanja i hlađenja ovih gelova igra ključnu ulogu tokom tretmana VACUSLIM 48. Ovakav način primene podstiče cirkulaciju krvi i aktivira limfni sistem, što je od vitalnog značaja za uspešno redukovanje celulita i odvajanje masnih naslaga. Naše telo postaje pravo radilište u procesu preoblikovanja, gde se svi naporu ulažu u ostvarivanje vaših estetskih ciljeva.

Faza tretmana Aktivnosti Trajanje
Priprema kože Piling za uklanjanje mrtvih ćelija 5-10 minuta
Nanošenje gelova Primena toplih i hladnih gelova 10-15 minuta
Zagrevanje i hlađenje Stimulacija cirkulacije i limfnog sistema 20-30 minuta
Završna masaža Umotavanje u vakum kese i masaža 10-15 minuta

Nakon ovog detaljnog objašnjenja, lako je uvideti kako VACUSLIM 48 tretman pruža ne samo estetske beneficije već i poboljšanje opšteg stanja organizma kroz poboljšanu detoksikaciju i cirkulaciju.

Različiti pristupi vakumiranju za smanjenje celulita

Kada je reč o izboru pravog tretmana u borbi protiv tvrdokornog celulita, često se suočavamo sa dilemom između salonskih tretmana i onih koji se mogu primenjivati kod kuće. U našem pružanju usluga, istražili smo efekte Vacuslim 48, kao jednog od vodećih salonskih tretmana, u poređenju sa kućnom upotrebom vakum kesa i drugim tehnikama poput anticelulit masaža i maderoterapije.

Salonski tretmani vs. kućna upotreba vakum kesa

Vacuslim 48 tretman, sa svojim profesionalno razvijenim formulama gelova i specijalizovanim vakumiranjem, obećava brze i vidljive rezultate. Kontrolisani salonski uslovi omogućavaju nam da ciljano radimo na problematičnim područjima sa većom preciznošću, što kućna upotreba vakum kesa ne može u potpunosti da pruži. Ipak, vakum kese za kućnu upotrebu mogu biti korisne za održavanje rezultata i kao povoljnija alternativa, za one kojima odlazak u salon nije opcija.

Usporedba različitih metoda i tehnika za celulit

Pored vakumiranja, postoji i niz drugih tehnika koje se mogu koristiti za smanjenje celulita. Anticelulit masaže i maderoterapija su popularne metode koje, kada se kombinuju sa tretmanima poput Vacuslim 48, mogu pojačati efekte i doprineti dugotrajnijim rezultatima.

Uvek težimo pružanju sveobuhvatnih informacija koje će vam pomoći da donesete najbolju odluku za vaše telo i zdravlje. U tabeli koja sledi predstavili smo sve prednosti i mane salonskih tretmana u odnosu na kućne metode vakumiranja.

Vacuslim 48 (Salonski tretmani) Kućna upotreba vakum kesa
Brzina postizanja rezultata Visoka Srednja do Niska
Profesionalni pristup Da Ne
Kombinacija sa anticelulit masažama i maderoterapijom Moguće u salonu Moguće kod kuće
Pogodnost za redovnu upotrebu Zahteva odlazak u salon Dostupno kod kuće
Prilagođavanje tretmana Visoko Ograničeno
Cena Viša Pristupačnija

Kao što vidimo, izbor metode zavisi od vaših preferencija, dostupnosti vremena i finansijskih mogućnosti. Vacuslim 48 salonski tretmani pružaju brže i fokusiranije rezultate, dok kućna upotreba vakum kesa omogućava veću fleksibilnost i kontrolu nad učestalošću tretmana. Bez obzira na izbor, važno je biti dosledan i pristupiti tretmanu celulita sa sveobuhvatne tačke gledišta.

Prednosti i beneficije vakum tretmana

Kao što smo mogli da primetimo iz prethodnih iskustava i analiza, vakum tretmani pružaju značajne beneficije kada je u pitanju poboljšanje izgleda i teksture kože. Jedna od najupečatljivijih prednosti koje nudi naš VACUSLIM 48 tretman jeste gubitak centimetara u obimu, što demonstrira efikasnost pristupa u borbi protiv celulita.

Naši klijenti često izveštavaju o izgubljenim centimetrima nakon tretmana, pa čak i o smanjenju konfekcijskog broja, što ih motiviše da nastave sa tretmanima i održavaju dobijene rezultate. Povrh toga, detoksikacija koja prati vakum terapiju pomaže da se telo oslobodi nagomilanih toksina, doprinoseći opštem osećaju dobrog zdravlja i vitalnosti.

Ovakve beneficije ne samo da povećavaju samopouzdanje već i iniciraju pozitivne promene u celokupnom životnom stilu osobe – navode naši klijenti.

 • Podsticanje cirkulacije i limfnog drenažnog sistema
 • Zatezanje kože i smanjenje efekta „narandžine kore“
 • Razbijanje masnih ćelija i redukcija lokalizovanih masnih naslaga
 • Detoksikacija i izbacivanje štetnih materija iz organizma
 • Brze i vidljive promene koje inspirišu na zdraviji način života

Da bismo podržali trajnost rezultata, naglašavamo važnost održavanja postignutog stanja i usvajanja zdravih navika, kao što su pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost. Ponosni smo na doprinos koji naš tretman pruža u poboljšanju kvaliteta života naših klijenata.

Kontraindikacije i sigurnosni aspekti

Prilikom razmatranja tretmana vakum kesama za celulit, važno je upoznati se sa određenim zdravstvenim ograničenjima koja mogu uticati na bezbednost i efikasnost terapije. U nastavku se osvrćemo na glavne kontraindikacije koje bi mogle predstavljati prepreku za sprovođenje ovog tretmana, kao i na neophodne sigurnosne savete za sve koji planiraju da se podvrgnu vakum tretmanu.

Ko bi trebao izbegavati vakum kese za celulit

Postoje specifične grupacije ljudi kojima se vakum tretman celulita ne preporučuje ili je potrebna dodatna opreznost. Stoga, ako se prepoznajete u nekoj od sledećih kategorija, važno je da razmotrite alternativne metode ili se posavetujete sa stručnjakom:

 • Osobe sa hroničnim oboljenjima koja bi mogla biti pogoršana usled tretmana.
 • Trudnice i dojilje zbog potencijalnog rizika koji tretman nosi za dete.
 • Osobe koje pate od kožnih oboljenja poput psorijaze ili ekcema, gde bi vakuum mogao uzrokovati dodatne iritacije ili upale.

Preporuke i saveti pre započinjanja tretmana

Vakum tretman celulita može biti veoma koristan za one koji nemaju gore navedene kontraindikacije, ali je bitno slediti važne sigurnosne savete. Ovi saveti su kreirani kako bi se osiguralo da je tretman ne samo efikasan već i siguran za sprovodjenje:

 • Ako ste skloni brzoj reakciji kože ili imate osetljivu kožu, neophodno je pre tretmana sprovesti test na malom području kože.
 • Izbegavajte izlaganje solarijumu ili obavljanje depilacije u predelu koji planirate tretirati.
 • Ukoliko koristite određene lekove koje bi vakuum tretman mogao da interferira, konsultujte se sa svojim lekarom.

Mere predostrožnosti su ključne kako biste izbegli neželjene efekte i osigurali najbolje moguće rezultate. Zapamtite, informisanost o kontraindikacijama za vakum kese za celulit i primena sigurnosnih saveta za vakum tretman predstavljaju prvi korak ka osiguranju efekasne i sigurne anticelulit procedure.

Održavanje rezultata nakon vakum tretmana

Posle uspešno završenih sesija VACUSLIM 48 tretmana, važno je fokusirati se na rutine koje će pomoći da se postignuti rezultati očuvaju u dugoročnom periodu. Donosimo vam korisne savete i preporuke kako da negujete svoje telo i nastavite sa pozitivnim trendom kod kuće.

Kako nastaviti negu kod kuće

Da bi rezultati vakum tretmana ostali vidljivi i nakon što se tretmani u salonu završe, preporučujemo da se uključi redovna primena anticelulit kreme koja će pomoći u održavanju elastičnosti kože. Masaža problematičnih područja omogućava bolju cirkulaciju i produbljuje delovanje krema, čineći kožu čvršćom i glađom.

Nakon VACUSLIM 48 tretmana, kućna nega igra ključnu ulogu u očuvanju postignutih rezultata. Redovna upotreba krema i masaže znatno će pomoći u održavanju kože bez celulita.

Značaj redovne ishrane i hidratacije

Kao što je hidratacija ključna tokom samog procesa vakum tretmana, važno je nastaviti sa unosom dovoljne količine vode i nakon tretmana. Preporučujemo oko 2 litra vode dnevno. Zdrava i uravnotežena ishrana sa dovoljno vitamina i minerala podržaće vaš metabolizam i pomoći da se rezultati vakum tretmana duže zadrže.

Dnevna rutina Prednosti
Redovna upotreba anticelulit kreme Održavanje hidriranosti i elastičnosti kože
Masaža problematičnih područja Poboljšanje cirkulacije i razgradnje masnih naslaga
Unos 2 litra vode dnevno Detoksikacija i bolje funkcionisanje organizma
Zdrava ishrana Pomoć u održavanju telesne težine i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja

Zapamtite, kako održati rezultate vakum tretmana u velikoj meri zavisi od vas samih. Stoga, kućna nega nakon VACUSLIM 48 tretmana treba da postane redovan deo vašeg dnevnog režima lepote i zdravlja.

Zaključak

Nakon detaljnog istraživanja i analize, možemo zaključiti da vakum kese i VACUSLIM 48 tretmani nude ohrabrujuće rezultate kada je u pitanju borba protiv celulita. Vakumiranje predstavlja inovativan pristup koji kombinuje napredne tehnike i visokokvalitetne proizvode, te se pokazao kao efikasan u smanjenju celulita i u poboljšanju teksture kože.

Da li su vakum kese i VACUSLIM 48 pravi izbor za vas

Pri odabiru odgovarajuće metode za smanjenje celulita, bitno je uzeti u obzir vaše individualne potrebe i očekivanja. Ako želite brze i primetne rezultate uz osjećaj luksuza i opuštanja, vakum kese i VACUSLIM 48 mogu biti odličan izbor. Međutim, pre započinjanja tretmana potrebno je proveriti da li postoje kontraindikacije koje bi vas mogle sprečiti u korišćenju ovih metoda.

Krajnji uticaj vakumiranja na celulit i opšti utisak

Uticaj vakumiranja na celulit i krajnji rezultati variraju od osobe do osobe, ali se ne može zanemariti pozitivan efekat koji vakum kese imaju na kožu. Pored estetskog poboljšanja, vakum tretmani imaju i druge prednosti poput detoksikacije i poboljšanja limfne drenaže. S obzirom na prikupljene informacije i pozitivne recenzije, vakum kese i VACUSLIM 48 tretmani predstavljaju vrednu opciju u estetskom tretiranju problema celulita i mogu značajno doprineti vašem samopouzdanju i zadovoljstvu sopstvenim izgledom.

FAQ

Da li vakum kese za celulit zaista daju rezultate?

Da, vakum kese za celulit, kao što je VACUSLIM 48, pokazuju pozitivne rezultate u smanjenju vidljivosti celulita, redukciji telesne težine i zatezanju kože. Profesionalni tretmani kombinuju upotrebu specijalnih gelova i metode vakumiranja koje pružaju efikasnu borbu protiv celulita.

Kako funkcionišu vakum kese u tretmanu celulita?

Vakum kese stvaraju vakuum oko tretiranih područja, što omogućava dublji prodor aktivnih sastojaka iz gelova za celulit. Ovi gelovi često sadrže antibakterijske i detoksikacione supstance koje pomažu u razgradnji masnih naslaga i zatezanju kože.

Šta čini VACUSLIM 48 tretman posebnim kada je u pitanju celulit?

VACUSLIM 48 tretman se ističe brzim postizanjem rezultata i sposobnošću da redukuje celulit i masne naslage efikasno i sigurno. Kombinacija toplih i hladnih gelova, zajedno s vakumiranjem, znatno unapređuje teksturu i elastičnost kože.

Da li su iskustva korisnika sa vakum kesama pozitivna?

Korisnička iskustva često ističu zadovoljstvo brzim i vidljivim rezultatima VACUSLIM 48 tretmana, kao i smanjenje obima i zategnutiju kožu. Redovna upotreba i pravilna nega su ključni za održavanje rezultata.

Kakve rezultate možemo očekivati od različitih vakum tretmana?

Rezultati variraju u zavisnosti od vrste tretmana, bilo da se radi o profesionalnom salonu ili kućnim tretmanima. Salonski tretmani obično nude brže i dugotrajnije rezultate zbog profesionalno formulisanih gelova i metode vakumiranja.

Postoje li kontraindikacije ili posebni saveti pre započinjanja vakum tretmana?

Trudnice, dojilje, osobe sa hroničnim bolestima ili problemima s kožom treba da izbegavaju vakum tretmane ili da se konsultuju sa lekarom. Savetuje se da se tretirana područja ne izlažu sunčanju ili depilaciji pre samog tretmana.

Kako održavati rezultate nakon VACUSLIM 48 tretmana?

Važno je nastaviti sa redovnim upotrebama anticelulit kreme, masažama, unosom dovoljno tečnosti i održavanjem zdrave ishrane i fizičke aktivnosti. Kućna nega, u kombinaciji sa povremeni profesionalnim tretmanima, može pomoći u održavanju rezultata.

Šta ukoliko nemam mogućnost da posetim salon za VACUSLIM 48 tretmane?

Kućne varijante vakum kesa za celulit mogu služiti kao dopuna ili alternativa profesionalnim tretmanima, mada možda neće pružiti iste rezultate. Redovno vakumiranje kod kuće, uz pravilnu upotrebu gelova i masažu, može unaprediti izgled kože.

Da li su vakum kese i VACUSLIM 48 primereni za sve tipove celulita?

VACUSLIM 48 je prilagođen za različite tipove celulita, posebno kada se kombinuje sa odgovarajućim gelovima koji targetiraju specifične probleme kože. Međutim, efekti mogu varirati u zavisnosti od individualnih karakteristika i stanja celulita kod pojedinaca.

Veze ka izvorima

Picture of Darinka Aleksic

Darinka Aleksic

Studirala srpski jezik i književnost. Profesionalni teniski trener. 14 godina uspešnog rada na web sajtovima...Zvuči kao mnogo godina, zar ne! E pa mnogo godina je već i iza mene, ali još važnije - i isped mene. Uz godine ide i iskustvo a imam ga prilično. Poznajem mnogo životnih tema i trudiću se da vam ih što bolje predstavim. Neka Sens bude vaš svakodnevni izbor.