Let balonom u Srbiji – Inđijska Kapadokija vam pruža nezaboravan doživljaj

Srpska Kapadokija

Pre tačno godinu dana Srbija je dobila jednu sjajnu atrakciju i to u „divnom kićenom“ Sremu. Malo mesto u blizini Inđije, Krčedin, postalo je poznato po letovima balonom na topao vazduh. Doživite ovo nezaboravno i nesvakidašnje iskustvo.

Srpska Kapadokija

Po uzoru na tursku Kapadokiju ovaj sremački kraj je napravio novu atrakciju ne samo za žitelje tog dela Vojvodine već i za čitav region. Leteći balonom imate priliku da vidite prelep kraj kakav vam Inđija pruža, okolna sela, njihove ravnice, vinograde, šume i jednu od najlepših reka Dunav. Jednom rečju da doživite pravu čaroliju na potpuno drugačiji način. Mir i tišina koja vas okružuje dok lebdite iznad zemlje pružaju osećaj slobode i povezanosti sa prirodom.

Nezaboravno iskustvo za sve uzraste

Let balonom je savršena aktivnost za sve generacije. Bilo da planirate romantičan izlet, porodičnu avanturu ili nezaboravno iskustvo sa prijateljima, let balonom će vas ostaviti bez daha. Uživajte u mirnom letu, pratite kretanje vetra i posmatrajte kako se pejzaž menja pod vama. Ovaj doživljaj sigurno će ostati urezan u sećanju kao jedna od najlepših uspomena.

Praktične informacije

U ponudi za letenje su 2 balona. Jedan je idealan za porodične letove, jer može da primi dvoje odraslih i dvoje dece, dok je drugi pravi „party“ balon gde je kapacitet 20 osoba. Letovi se organizuju utorkom, sredom, subotom i nedeljom od 19h jer je tada vetar najpovoljniji. Balon se diže u visinu do 50 metara i zadržava se na toj visini oko 6,7 minuta.

Do Krčedinske Ade, odakle se vrši let, može se doći samo vodenim putem. Cena povratne karte za prevoz brodićem ili katamaranom do Ade je 500 dinara, vožnja traje 25min.

Balon je za sve zainteresovane na raspolaganju od juna do septembra. Prijavite se na vreme jer je broj mesta ograničen.

Krčedinska Ada – zašto baš ova lokacija

Krčedinska Ada je ostrvo na Dunavu, poznato po svojoj netaknutoj prirodi, gustim šumama, prostranim pašnjacima i bogatom životinjskom svetu. Let balonom iznad ove oblasti omogućava vam da uživate u panoramskom pogledu na prelepe pejzaže.

Tokom leta balonom, možete videti razne vrste ptica, uključujući retke i zaštićene vrste. Ostrvo je stanište mnogih divljih životinja, poput jelena, divljih svinja i lisica.

Krčedinska Ada se nalazi na Dunavu, pa letenje balonom pruža zadivljujući pogled na ovu veličanstvenu reku, njene meandre i obale.

Balonski let pruža savršene uslove za fotografisanje. Pogledi iz ptičje perspektive omogućiće vam da napravite jedinstvene i spektakularne fotografije koje ćete čuvati zauvek.

„Inđijska Kapadokija“ nudi jedinstveno iskustvo leta balonom koje će vas očarati svojim prirodnim lepotama i pružiti vam nezaboravne trenutke. Ukoliko tražite avanturu koja kombinuje adrenalin, mir i spektakularne prizore, let balonom iznad Inđije je pravi izbor za vas. Pripremite se za nezaboravno putovanje iznad Srbije koje će vam zauvek ostati u sećanju.

Picture of Darinka Aleksic

Darinka Aleksic

Studirala srpski jezik i književnost. Profesionalni teniski trener. 14 godina uspešnog rada na web sajtovima...Zvuči kao mnogo godina, zar ne! E pa mnogo godina je već i iza mene, ali još važnije - i isped mene. Uz godine ide i iskustvo a imam ga prilično. Poznajem mnogo životnih tema i trudiću se da vam ih što bolje predstavim. Neka Sens bude vaš svakodnevni izbor.