Žene fudbalera Srbije najlepše na EURO 2024

Žene fudbalera Srbije najlepše na EURO 2024

Gde je fudbal tu su i žene. I to ne bilo kakve. Nadaleko je poznato da su neke od najlepših žena na svetu upravo izabranice fudbalera.

Manji deo ženske populacije zapravo voli fudbal ali je svakako mnogo više dama koje su naučile sva pravila ovog sporta iz nekih drugih razloga. Zgodni, popularni, bogati…fudbaleri su prava poslastica za zgodne žene.

Za par dana počinje Evropsko prvensto u fudbalu u Nemačkoj. Na jednom mestu najbolji fudbaleri Evrope i neke od najlepših žena.

Koliko će reprezentativci Srbije imati uspeha na terenu, ostaje da vidimo. Ono što je sasvim sigurno, devojke i žene naših fudbalera su među najlepšim damama na EURO.

Ko su žene Srpskih fudbalera?

O ženama fudbalera Srbije se piše čini mi se više od samih igrača. Izazivaju ogromnu pažnju i interesovanje gde god da se pojave. Ko su te lepotice?

Kristina Mitrović – žena Aleksandra Mitrovića

Kristina Mitrović žena Aleksandra Mitrovića

Za mnoge, upravo je Kristina najlepša žena Srpskih fudbalera. Mitrogol i Kristina su zajedno već duži niz godina, 2021 godine su se venčali, i imaju troje dece. Kristina je dve godine starija od Aleksandra ali izgleda fenomenalno kao da je tek zakoračila u dvadesete.

Sofija Milošević – devojka Luke Jovića

Sofija Milošević

Sofija Milošević i Luka Jović su zajedno od leta 2019 godine. Imaju dvoje dece ali još uvek nisu venčani. Važe za jedan od najlepših parova u Srbiji. Najavljuju venčanje već duže vreme a sve je izvesnije da bi to moglo da se dogodi u toku ove godine.

Sofija je veoma uspešna žena koja se proslavila kao manekenka a sada je i modni dizajner i modna blogerka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ana Rajković – žena Predraga Rajkovića

Ana Rajković žena Predraga Rajkovića

Ova crnokosa lepotica nema klasičan epitet žene fudbalera jer je bila na neki način poznata široj javnosti i pre udaje za Predraga Rajkovića. Ana se zabavljala sa Veljkom Ražnatovićem pa smo imali prilike da je viđamo u medijima.

Ana i Predrag imaju dva sina Relju i Tadiju a uskoro im stiže i treća prinova – devojčica Nara.

Ana je mlada preduzetnica koja je veoma uspešna u dizajniranju dečije obuće.

Anastasija Ražnatović – žena Nemanje Gudelja

Anastasija i Nemanja Gudelj

Žene fudbalera Srbije trenutno su veoma aktuelne zbog EURO 2024 i priče da li je njima mesto u Nemačkoj ili ne.

Ona koja je odavno oguglala na bilo kakve priče jeste Anastasija Ražnatović. Sigurno je neke od tih priča neće sprečiti da se u Nemačkoj pridruži svom suprugu Nemanji Gudelju. Čak je i mama Ceca najavila odlazak na neku od utakmica koje će igrati njen zet.

Anastasija je neko ko nije morao naravno da se vezuje niti udaje za fudbalera zbog novca tako da navijamo za ovu ljubav koja je nedavno krunisana i brakom.

Natalija Ilić – verenica Sergeja Milinkovića Savića

Natalija Ilić

Devojka prozirnog pogleda, Natalija Ilić, je modna blogerka i velika Sergejeva podrška već nekoliko godina. Imaju ćerku Irinu i planiraju u skorije vreme da se venčaju.

Natalija ne voli da se pojavljuje mnogo na kultnim mestima niti u medijima pa se o njoj malo toga zna.

Vanja Bogdanović – devojka Dušana Vlahovića

Devojka Dušana Vlahovića

Ako je neko miljenik žena od srpskih fudbalera onda je to zasigurno Dušan Vlahović. Ako je neko van priča „devojke i žene fudbalera“ onda je to Vlahovićeva lepša polovina Vanja Bogdanović. Ova prirodna lepotica je neko ko se ne bavi društvenim mrežama ili uspeva vešto da se sakrije.

Vanja i Dušan su se zabavljali kao mladi i nakon pet godina od poslednjeg raskida su shvatili da su ipak jedno za drugo. Vlahović se pre nje zabavljao sa misicom Italije ali je nju ostavio upravo zbog prelepe Srpkinje.

Picture of Darinka Aleksic

Darinka Aleksic

Studirala srpski jezik i književnost. Profesionalni teniski trener. 14 godina uspešnog rada na web sajtovima...Zvuči kao mnogo godina, zar ne! E pa mnogo godina je već i iza mene, ali još važnije - i isped mene. Uz godine ide i iskustvo a imam ga prilično. Poznajem mnogo životnih tema i trudiću se da vam ih što bolje predstavim. Neka Sens bude vaš svakodnevni izbor.