Zara, španski modni gigant, poznat je po svojim modnim kolekcijama koje nude visokokvalitetne i moderno dizajnirane odevne komade.

Međutim, mnogi nisu upoznati s činjenicom da Zara takođe nudi raznoliku i privlačnu kolekciju parfema. Kako navode izvori poput cocomint.rs, wanted.mondo.rs, zadovoljna.nova.rs, lolamagazin.com i teen385.dnevnik.hr, parfemi Zare su ne samo povoljni, već često mirišu kao skuplji dizajnerski parfemi.

U nastavku su predstavljeni najbolji muški i ženski parfemi iz Zare, uz detalje o njihovim karakteristikama i sličnostima sa skupljim mirisima.

1. Zara Vibrant Leather Eau de Parfum (Muški)

(Povoljna verzija Creed Aventus)

Vibrant Leather Eau de Parfum je jedan od najpopularnijih muških parfema iz Zare, sa mirisom koji mnogi upoređuju sa skupim Creed Aventus parfemom. Kombinacija bergamota, kože i bambusa čini ovaj parfem izuzetno privlačnim i sofisticiranim. Vibrant Leather je odličan izbor za muškarce koji traže luksuzan miris po pristupačnoj cijeni.

2. Zara Orchid Eau de Parfum (Ženski)

Sličnost sa Black Orchid Tom Ford

Orchid Eau de Parfum je ženski miris koji donosi luksuz Tom Fordovog Black Orchid parfema po mnogo nižoj cijeni. Ovaj parfem sadrži note crne orhideje, pačulija i vanile, pružajući zavodljiv i senzualan miris. Pogodan je za večernje izlaske i posebne prigode.

3. Zara Rich Warm Addictive Eau de Parfum (Muški)

Topao i zavodljiv miris

Rich Warm Addictive Eau de Parfum je sofisticiran muški parfem koji se ističe toplim i zavodljivim notama. Kombinacija meda, kokosa i sandalovine daje ovom parfemu bogat i ugodan miris, savršen za hladne zimske večeri.

4. Zara Red Vanilla Eau de Toilette (Ženski)

Povoljna alternativa La Vie Est Belle Lancôme

Red Vanilla Eau de Toilette je ženstven i slatki ženski parfem koji mnogi upoređuju sa popularnim La Vie Est Belle Lancôme. Sa notama crvenih voća, vanile i praline, ovaj parfem pruža veselo i energično iskustvo. Idealan je za mlade žene koje traže slatkast i razigran miris za svakodnevno nošenje.

5. Zara Teahupoo Eau de Toilette (Muški)

Osvežavajući miris za svaki dan

Teahupoo Eau de Toilette je muški parfem koji nudi osvježavajući miris, savršen za svakodnevno nošenje. Kombinacija citrusa, zelenih nota i vetivera čini ovaj parfem idealnim za muškarce koji traže lagan i prozračan miris. Njegovo ime dolazi od čuvenog surferskog mesta na Tahitiju, što naglašava njegovu ležernu i opuštajuću prirodu.

6. Zara Gardenia Eau de Parfum (Ženski)

Cvjetni miris sa sličnostima sa Chloé

Gardenia Eau de Parfum je ženski parfem sa prepoznatljivim cvjetnim mirisom. Note gardenije, jasmina i sandalovine pružaju elegantan i sofisticiran miris, koji mnogi upoređuju sa Chloé parfemom. Ovaj miris je savršen za žene koje traže suptilnu i ženstvenu aromu za poslovne sastanke ili romantične večeri.

7. Zara Night III Eau de Toilette (Muški)

Povoljna alternativa Dior Sauvage

Night III Eau de Toilette je muški parfem sa snažnim i moćnim mirisom koji podseća na Dior Sauvage. Ovaj parfem sadrži note bergamota, lavande i ambera, pružajući dinamičan i energičan miris. Night III je odličan izbor za muškarce koji žele ostaviti snažan dojam i osjećati se samopouzdano u različitim situacijama.

Zaključak

Zara nudi izvanrednu kolekciju parfema za muškarce i žene koji ne samo da mirišu predivno, već su i povoljni u odnosu na dizajnerske parfeme. Bilo da tražite luksuzni, zavodljivi, cvjetni ili osvježavajući miris, Zara ima širok spektar opcija koje će zadovoljiti različite ukuse i potrebe. S obzirom na kvalitetu i pristupačnost ovih parfema, vredi ih isprobati prilikom sljedeće posjete Zari.