Najbolji Parfemi iz Zare 2024 – Muški i Ženski

Zara, španski modni gigant, poznat je po svojim modnim kolekcijama koje nude visokokvalitetne i moderno dizajnirane odevne komade.

Međutim, mnogi nisu upoznati s činjenicom da Zara takođe nudi raznoliku i privlačnu kolekciju parfema. Kako navode izvori poput cocomint.rs, wanted.mondo.rs, zadovoljna.nova.rs, lolamagazin.com i teen385.dnevnik.hr, parfemi Zare su ne samo povoljni, već često mirišu kao skuplji dizajnerski parfemi.

U nastavku su predstavljeni najbolji parfemi iz Zare, uz detalje o njihovim karakteristikama i sličnostima sa skupljim mirisima. A ono što će vas verovatno najviše obradovati jeste njihova cena. Kada dođete do kraja teksta i vidite cene samo nemojte pomisliti „jao ovo je glupost od parfema sigurno“. Svi ovi navedeni parfemi su višestruko isprobani i zato mi verujte na reč.

Naši favoriti

                            1. Zara Vibrant Leather (Muški)

                                        Povoljna verzija Creed Aventus

Zara-Vibrant-Leather-parfem

Vibrant Leather Eau de Parfum je jedan od najpopularnijih muških parfema iz Zare, sa mirisom koji mnogi upoređuju sa skupim Creed Aventus parfemom. Kombinacija bergamota, kože i bambusa čini ovaj parfem izuzetno privlačnim i sofisticiranim. Vibrant Leather je odličan izbor za muškarce koji traže luksuzan miris po pristupačnoj ceni.

                               2. Zara Orchid (Ženski)

                                    Sličnost sa Black Orchid Tom Ford

Zara-Orchid-parfem

Orchid Eau de Parfum je ženski miris koji donosi luksuz Tom Fordovog Black Orchid parfema po mnogo nižoj ceni. Ovaj parfem sadrži note crne orhideje, pačulija i vanile, pružajući zavodljiv i senzualan miris. Pogodan je za večernje izlaske i posebne prigode.

                       3. Zara Rich Warm Addictive (Muški)

                               Podseća na Tom Ford Tobacco Vanille

Zara-Rich-Warm-Addictive-parfem

Rich Warm Addictive Eau de Parfum je sofisticiran muški parfem koji se ističe toplim i zavodljivim notama. Kombinacija meda, kokosa i sandalovine daje ovom parfemu bogat i ugodan miris, savršen za hladne zimske večeri.

                              4. Zara Red Vanilla (Ženski)

                            Povoljna alternativa La Vie Est Belle Lancôme

Zara-Red-Vanilla-parfem

Red Vanilla Eau de Toilette je ženstven i slatki ženski parfem koji mnogi upoređuju sa popularnim La Vie Est Belle Lancôme. Sa notama crvenog voća, vanile i praline, ovaj parfem pruža veselo i energično iskustvo. Idealan je za mlade žene koje traže slatkast i razigran miris za svakodnevno nošenje.

                             5. Zara Teahupoo (Muški)

                    Osvežavajući miris koji liči na Invictus Aqua Paco Rabanne

Zara-Gardenia-parfem

Teahupoo Eau de Toilette je muški parfem koji nudi osvežavajući miris, savršen za svakodnevno nošenje. Kombinacija citrusa, zelenih nota i vetivera čini ovaj parfem idealnim za muškarce koji traže lagan i prozračan miris. Njegovo ime dolazi od čuvenog surferskog mesta na Tahitiju, što naglašava njegovu ležernu i opuštajuću prirodu.

                               6. Zara Gardenia (Ženski)

                                  Cvetni miris sa sličnostima sa Chloé

Zara-Gardenia-parfem

Gardenia Eau de Parfum je ženski parfem sa prepoznatljivim cvetnim mirisom. Note gardenije, jasmina i sandalovine pružaju elegantan i sofisticiran miris, koji mnogi upoređuju sa Chloé parfemom. Ovaj miris je savršen za žene koje traže suptilnu i ženstvenu aromu za poslovne sastanke ili romantične večeri.

                               7. Zara Night III (Muški)

                                  Povoljna alternativa Dior Sauvage

Zara-Night-III-muski-parfem

Night III Eau de Toilette je muški parfem sa snažnim i moćnim mirisom koji podseća na Dior Sauvage. Ovaj parfem sadrži note bergamota, lavande i ambera, pružajući dinamičan i energičan miris. Night III je odličan izbor za muškarce koji žele ostaviti snažan dojam i osećati se samopouzdano u različitim situacijama.

PARFEM POL CENA
                       Zara Vibrant Leather            Muški                2.590.00din
                            Zara Orchid            Muški                1.990.00din
                   Zara Rich Warm Addictive            Muški                1.190.00din
     Zara Red Vanilla         Ženski           1.990.00din
                           Zara Teahupoo            Muški                 Nepoznata
                           Zara Gardenia            Ženski                 1.990.00din
                           Zara Night III             Muški                 1.990.00din

Zaključak

Zara nudi izvanrednu kolekciju parfema za muškarce i žene koji ne samo da mirišu predivno, već su i povoljni u odnosu na dizajnerske parfeme. Bilo da tražite luksuzni, zavodljivi, cvetni ili osvežavajući miris, Zara ima širok spektar opcija koje će zadovoljiti različite ukuse i potrebe. S obzirom na kvalitet i pristupačnost ovih parfema, vredi ih isprobati prilikom sledeće posete Zari.

Picture of Darinka Aleksic

Darinka Aleksic

Studirala srpski jezik i književnost. Profesionalni teniski trener. 14 godina uspešnog rada na web sajtovima...Zvuči kao mnogo godina, zar ne! E pa mnogo godina je već i iza mene, ali još važnije - i isped mene. Uz godine ide i iskustvo a imam ga prilično. Poznajem mnogo životnih tema i trudiću se da vam ih što bolje predstavim. Neka Sens bude vaš svakodnevni izbor.