Najbolji filmovi za decu: Vodič za roditelje – Uživajte u gledanju!

filmovi za decu

Kao strastveni ljubitelj filma i roditelj, razumem koliko je važno da svaki trenutak koji naša deca provedu pred ekranom bude ispunjen kvalitetnim sadržajem koji podstiče učenje i rast. Pravilnim odabirom najboljih filmova za decu možemo omogućiti da ovo vreme bude ne samo zabavno, već i poučavo, ostavljajući trajni utisak na mlade umove. U ovom vodiču pronaći ćete pažljivo odabrane filmove koji su ne samo zabavni i edukativni, već su dostupni i na srpskom jeziku. Neki od njih su potpuno besplatni filmovi za decu, što olakšava pristup kvalitetnom sadržaju svim porodicama. Pridružite mi se u otkrivanju filmskih avantura koje će vaša deca voleti i iz kojih će naučiti važne životne lekcije.

Ključne tačke

 • Kvalitetno vreme pred ekranima podstiče učenje i rast dece
 • Najbolji filmovi za decu pružaju zabavu uz poučne sadržaje
 • Besplatni filmovi za decu dostupni su na srpskom jeziku
 • Filmske avanture mogu biti odličan način za učenje životnih lekcija
 • Roditelji mogu pronaći veliki broj edukativnih i zabavnih filmova

Uvod u svet dečijih filmova

Kao roditelj, težim da otvorim vrata magičnom svetu kroz koji moja deca mogu napredovati i učiti; svetu gde su crtani filmovi za decu više od pukog gledanja. Istražimo zajedno kako njihovi omiljeni dečiji filmovi mogu oblikovati njihovu maštu i moralne vrednosti. Da li su spremni za fascinantne avanture koje animirani filmovi za decu nude? Neka nas ovaj uvod odvede u tajanstvene prizore iz kojih mogu izvući neprocenjive lekcije, pričajući univerzalne istine o hrabrosti, prijateljstvu i ljubavi.

Zamislite film kao živopisnu slikovnicu koja može pokretati srcem i umom; svaki kadar prenosi priču, svaka scena odjekuje emocijom. – Anonimni filmski kritičar

Tragajući za sadržajem koji će očarati i edukovati, ponekad se susretnemo sa izazovom da nađemo pravi balans. Da li se ikada zapitate koja magija se odvija iza ekrana dok vaša deca otkrivaju nove svetove? Evo kako im crtani filmovi za decu mogu pomoći u razvoju:

 • Suosjećanje kroz identifikaciju s karakterima
 • Kreativnost nadahnuta fantastičnim vizijama
 • Snagu znanja kroz edukativne priče

U narednim redovima dajem vam uvid u moje favorite među animiranim filmovima za decu, one koje sam pažljivo odabrao i pratio kako oduševljavaju moje mališane, dok smo zajedno istraživali poentu i moral svake priče.

I konačno, kako odabrati one prave, vredne naše pažnje? Raznolikost žanrova i tematike pruža nam obilje izbora, ali evo nekoliko smernica koje će vam pomoći na tom putu:

 1. Istražujte recenzije i preporuke drugih roditelja
 2. Procenite vrednosti koje film prenosi
 3. Razmotrite uzrastu primerene teme
 4. Ne bojte se da uvedete novine u filmske rutine

Neka naša deca odrastaju sa filmovima koji će ostaviti otisak na njihovoj ličnosti i obogatiti njihovu realnost. Uživajmo zajedno u ovom uzbudljivom svetu dečijih filmova, jer svaki novi film koji otkrijemo sa njima je još jedan korak u njihovom putovanju ka zrelosti.

Porodično uživanje u filmovima: Povezivanje kroz priče

Kada se porodica okupi da zajedno uživa u filmskim avanturama, otvaramo ne samo vrata mašti već i vrednom obrazovnom trenutku. Kako kao roditelj biram najbolje filmove za decu, uvek težim da tačno odredim film koji će doprineti kritičkom razmišljanju i medijskoj pismenosti mojih mališana.

Zajedničko gledanje filmova kao obrazovni trenutak

Zadatak roditeljstva leži u tome kako pronaći, a kasnije i diskutovati tematiku filmova koja će odjeknuti u dečijim srcima. Jedan od načina jeste stvaranje tradicije familijarnih filmskih večeri, gde kroz razgovor s decom, istražujemo dublje poruke i pouke koje nam filmske priče nude.

Roditelj koji se upusti u razgovor o filmskim junacima sa svojim detetom, zapravo gradi mostove razumevanja i komunikacije. – Nepoznati pedagog

Razvijanje kritičkog razmišljanja kod dece

Kritičko razmišljanje je jedna od osnovnih veština koja se razvija upravo u zajedničkom sagledavanju filmskih priča. Pitanja poput „Zašto je lik postupio na određeni način?“ ili „Da li je postupak bio ispravan i šta bi ti uradio u toj situaciji?“ pomažu deci da shvate složenost stvarnosti i moralne dileme.

Kako odabrati film: Razgovor s decom o tematici

Prilikom odabira filma, nije reč samo o tome kako odabrati film, već i o tome kako pripremiti dete na temu koju film obrađuje. Moje iskustvo govori da je najbolje započeti dijalog pre nego što pritisnemo play – kako bismo postavili očekivanja i spremili dete na razmišljanje koje sledi.

Uzrast Preporučeni film Edukativna vrednost
Predškolci Čarobnjak iz Oza Mašta i suosjećanje
Mlađi školarci Toy Story Prijateljstvo i timski rad
Stariji školarci Hugo Otkrivanje sopstvenih snova i identiteta

Uz ovakvo svestrano porodično iskustvo gledanja filmova, ne samo da biramo najbolje filmove za decu, već oblikujemo mlade ljude koji su spremni da misle svojom glavom i donose ispravne odluke.

porodično gledanje filmova

Animirani filmovi za decu kao prozor u maštu

Kao roditelj, stalno tražim načine kako da obogatim svetove svoje dece, potičući ih da maštaju i grade svoju kreativnost. Animirani filmovi za decu su jedan od najdragocenijih alata u toj avanturi. Oni nisu samo izvor zabave, već važan prozor u svet gde je sve moguće i gde mašta i kreativnost cvetaju u punom sjaju.

Postoji mnogo razloga zašto su crtani filmovi za decu toliko važni. Oni pomažu mališanima da izraze i razumeju osećanja, da se upuste u izvanredne avanture i da se povežu sa likovima koji postaju deo njihovih misli i snova. Evo nekoliko animiranih filmova koje smatram izuzetnim u podsticanju dečije imaginacije:

Animacija je srcu bliska forma umetnosti; ona je osvajač neiskvarenih dečijih srca i inspiracija mladim snovima. – Anonimni autor

 • Gromit – priče o neobičnim izumima i nezaboravnim avanturama pružaju osnovu za neograničenu maštu.
 • Razlomljeno koplje – donosi priču o odvažnosti i venčava mit sa stvarnošću.
 • Magični svet Elfa – film koji budi osećaj čuda kroz priče o malim stvorenjima s velikim srcima.

Čarolija ovih animiranih svetova prožima se kroz priče prijateljstva, hrabrosti i učenja, što ohrabruje klince da prate svoje snove isto kao i junaci koje toliko vole. Zato, dozvolimo našoj deci da kroz animirane filmove za decu nauče da sanjaju, vođeni svetlom bezgranične mašte i kreativnosti.

Film Glavne teme Uzrast
Gromit Maštoviti izumi, prijateljstvo, avantura 5-10 godina
Razlomljeno koplje Odvažnost, legendarni junaci, spajanje mita i stvarnosti 7-12 godina
Magični svet Elfa Čudo prirode, suosjećanje, njegovanje nevinosti 4-8 godina

Otkrijmo zajedno s našom decom čarobni svet koji animirani filmovi nude. Uz jedan dobar film, naša deca se ne samo zabavljaju već uče lekcije koje će poneti sa sobom kroz život.

Uticaj filmova na emocionalni razvoj deteta

Kao roditelj, svestan sam koliko filmovi mogu biti moćan alat za emocionalni razvoj deteta. Posmatrajući kako moja deca rastu i uče, primetio sam da se ona često identifikuju sa likovima na ekranu, što naglašava važnost odabira pravih filmskih uzora. Kroz ove likove deca ne samo da uče o različitim emocijama, već se i poistovećuju sa njihovim iskustvima, što može znatno obogatiti njihov emocionalni univerzum.

Identifikacija s likovima može deci pomoći da razviju sposobnost empatije, kako prema sebi, tako i prema drugima. To je veština koja se stiče u ranoj mladosti i ostaje sa nama kroz čitav život. Učenje da razumeju kako i zašto drugi osećaju određene emocije, važan je korak ka izgradnji zdravih međuljudskih odnosa.

emocionalni razvoj deteta

Deca koja gledaju filmove koji nudu različite primere ljudskosti i požrtvovanosti lakše se učenju kroz ove primere, oblikujući njihov svet vrednosti i moralnih načela.

Razgovaram često sa svojom decom nakon gledanja filmova, vodeći dijaloge o dvojnosti likova i poistovećivanju sa herojima ili antijunacima. Kroz razgovor o tome zašto određeni likovi postupaju na dobre ili loše načine, deca razvijaju kritičko razmišljanje i sposobnost da prepoznaju nužnost pravednih postupaka.

Aspekt filma Značaj za emocionalni razvoj
Empatija Razumijevanje i deljenje osećanja drugih
Mašta Razvoj kreativnog mišljenja i rešavanja problema
Razlikovanje dobra i zla Formiranje moralnog kompasa
Prevazilaženje straha Naučene pozitivne strategije suočavanja sa teškoćama

Osim toga, filmovi često postavljaju primere likova koji su prošli put od straha do herojskih dela, što može biti posebno inspirativno. Pokazujući im kako likovi prevazilaze svoje strahove, odolevaju izazovima i trijumfuju, deca uče da se i oni mogu izboriti sa svojim problemima, a njihova osećanja se valorizuju i poštuju.

Identifikacija s likovima i učenje kroz primere

 • Poučne priče o hrabrosti i požrtvovanosti
 • Edukativni filmovi koji podstiču raspravu o važnim temama
 • Priče koje promovišu pozitivne životne vrednosti

Svesno birajmo filmove koji će imati pozitivan uticaj na emocionalni razvoj deteta, podstičući njihovu sposobnost da identifikuju sa likovima i tako uče važne lekcije koje će im pomoći u formiranju njihovog karaktera.

Najbolji žanrovi filmova za decu po uzrastima

Kao roditelj uvijek nastojim da pronadjem zabavne i edukativne filmovi za decu po uzrastima, koji će odgovarati razvojnim stupnjevima i interesovanjima mojih mališana. Razmišljanje o tome koji su žanrovi filmova za decu najbolji za svaku uzrasnu grupu je važno za garantovanje njihovog pozitivnog iskustva sa filmom. Zato u nastavku nudim svoju preporuka filmova koji su siguran izbor za svačiji ukus i sve uzraste.

Dobar film je kao prozor u svet kroz koji deca mogu vršljati, istraživati i maštati, ne napuštajući sigurnost svoje sobe.

Na osnovu uzrasta i mogućnosti razumevanja, razlikujemo nekoliko tipova filmova koji će biti primamljivi i poučni za vašeg mališana. Evo nekoliko preporuka koje će ispuniti popodneva vaše porodice smehom, uzbuđenjem i talasima mašte.

 • Predškolci uživaju u simplifikovanim pričama s jasnim moralnim poukama, poput „Maša i Medvjed“ ili „Peppa Pig“.
 • Školarci su spremni za složenije narative i uživaju u filmovima poput „Zaleđeno kraljevstvo“ ili „Lego film“.
 • Tinejdžeri traže filmove koji odražavaju njihove sopstvene socijalne interakcije i izazove, kao što su „Hari Poter serijal“ ili „Igrale se delije“.

Zajedničko gledanje filmova treba da bude prilika za razgovor i učenje, stoga je od presudnog značaja razumeti sadržaj koji izaberemo za naše najmlađe. Evo kako odabrane preporuke filmova mogu koristiti različitim uzrastima:

Uzrast Žanrovi Preporučeni filmovi
3-6 godina Igračke priče, Muzički filmovi „Toy Story“, „Moana“
7-10 godina Avanturistički filmovi, Fantastični filmovi „Avanture Tintina“, „Čarobnjak iz Oza“
11-15 godina Science fiction, Omladinski filmovi „Zvezdane staze: U tami“, „Nesalomivi“

Ovi filmovi predstavljaju savršen način da se napravi most između zabave i obrazovanja, omogućavajući deci da putem zabavnog sadržaja uče o životu, prijateljstvu, ljubavi, izazovima i snazi mašte.

Filmske adaptacije omiljenih knjiga za najmlađe

Kao roditelj i veliki ljubitelj priča, uvek sam tragao za načinima da svojoj deci pružim inspiraciju za čitanje. Po meni, ništa to ne čini bolje nego filmske adaptacije njihovih omiljenih knjiga za najmlađe. Čarolija koju film donosi na veliki ekran može pokrenuti valove mašte i radoznalosti, uvodeći ih u svet pisane reči na potpuno nov način.

Filmske priče koje inspirišu na čitanje

Kad su ekranizacije dobro urađene, one vraćaju život junacima i avanturama koje smo zavoleli u pisanoj formi. Sećam se iznenađenja u očima moje dece kada su prvi put videli Hogwarts nakon što su čitali o njemu u serijalu „Hari Poter“. Trenutci kao što su prvi let na metli ili oživela šahovska partija bili su ne samo zapanjujući, već su im dali novu inspiraciju za čitanje i istraživanje knjiga koje su voljene širom sveta.

Ne samo da filmske adaptacije pružaju priliku da se likovi i priče ožive u boji i pokretu, već pozivaju i na analizu i poređenje sa literarnim izvorom. Deca postaju detektivi u potrazi za razlikama i sličnostima između knjiga i filmova, a time se razvija njihova pažnja do detalja i razumevanje narativa. Evo nekih adaptacija koje preporučujem:

Knjiga Filmska adaptacija Zašto inspiriše na čitanje?
Vilijeva čokolada Čarli i fabrika čokolade Priča o mašti i čudu, podstiče decu da zavire iza vizuelno bogatih scena.
Hari Poter serijal Hari Poter filmovi Pruža vizuelni doživljaj magičnog sveta koji pokreće želju za istraživanjem celog serijala.
Lav, veštica i orman Hronike iz Narnije Donosi fantastične kreacije koje inspirišu decu da otkriju originalnu sagu.

Ove filmske verzije počesto postaju prvi kontakt deteta sa pričom, a zatim služe kao most koji vodi ka bogatijem doživljaju kroz knjige. Veza između dve forme umetnosti omogućava da dete doživi punoću priče, razvijajući ljubav prema knjigama koje mogu čitati i prepricavati iznova i iznova.

Knjige i filmovi su kao dva oka kroz koja vidimo isti svet – oba su važna za sagledavanje njegove punoće. – Anonimni pisac

Kroz ovu praksu, moja deca su ne samo zavolela sjajne filmske adaptacije, već su i pronašla inspiraciju za čitanje koja ih je vodila do istraživanja mnogih drugih knjiga za najmlađe. Na taj način se formira jedan kontinuirani ciklus učenja i otkrivanja, koji raste i razvija se sa svakom novom knjigom koja dođe u njihove ruke.

Kako kvalitetno iskoristiti vreme pred ekranima

Kada govorimo o vremenu pred ekranima, mnogi roditelji odmah pomisle na potrebu za ograničavanjem. Međutim, kvalitetno provođenje vremena može imati neprocenjive prednosti za razvoj dece. Ključno je znati kako to vreme iskoristiti na najbolji način, i evo kako ja pristupam tome.

U stvaranju balansa između zabave i obrazovanja, medijska pismenost igra veliku ulogu. Ona nije samo o sposobnosti razumevanja medijskih sadržaja, već i o odabiru onoga što će decu inspirisati, stimulisati njihovu maštu i podsticati na učenje.

Deca uče dok se smeju; filmovi koji ih nasmeju, ali ih istovremeno i nečemu nauče, zlata su vredni. – Anonimni edukator

Ne radi se samo o ograničavanju broja sati provedenih pred ekranom, već o pametnom izboru sadržaja koji gledaju. Evo nekoliko strategija koje primenjujem kako bih osigurao da moja deca imaju koristi od svakog minuta provedenog pred ekranima:

 1. Odabir filmova i emisija koji su uzrastu primereni i koji imaju obrazovnu vrednost.
 2. Zajedničko gledanje filmova, što omogućava vodjenje razgovora o viđenom, diskusiju o temama i likovima.
 3. Nadgledanje sadržaja koji konzumiraju kako bismo zajedno razgovarali o vrednostima i porukama koje se prenose.
 4. Postavljanje jasnih pravila o vremenu provedenom pred ekranima, obezbeđujući tako vreme i za druge aktivnosti.

Kako bismo to postigli, važno je shvatiti koju ulogu igraju pojedini filmski žanrovi u emocionalnom i intelektualnom razvoju naše dece. Evo kako ja pristupam odabiru:

Žanr filma Edukativna vrednost Primer
Animirani filmovi Razvoj mašte i kreativnosti „Up“
Avanturistički filmovi Učenje o hrabrosti i liderstvu „Harry Potter“
Edukativne emisije Sticanje znanja o svetu oko nas „How It’s Made“
Porodične komedije Razvoj smisla za humor i društvene veštine „The Addams Family“

Korišćenjem ovih strategija, roditelji mogu da transformišu vreme pred ekranima iz pasivnog u aktivno, razvijajući veštine kod svoje dece koje će im koristiti tokom čitavog života. Provedeno vreme pred ekranom može biti i kvalitetno vreme – mesto za učenje, razvoj i, naravno, zabavu.

Novi filmovi za decu: Šta donosi filmska industrija

Kao neko ko neprestano prati trendove u filmskoj industriji, posebno sam uzbuđen zbog zanimljivih noviteta koji se pojavljuju na polju novih filmova za decu. Svake godine roditelji i njihovi mali filmofili s nestrpljenjem iščekuju šta će filmska industrija ponuditi kao nov sadržaj za najmlađe. Evo nekih od aktuelnosti koje obećavaju dosta zabave i pouka.

U poslednje vreme, aktuelni crtani filmovi donose bogatstvo likova i priča koje obogaćuju maštu i etičke vrednosti naših najmlađih. Pokazaćemo vam koji naslovi zaslužuju našu pažnju i zašto svaki od njih može biti izvrstan izbor za porodično gledanje.

 1. Exploring family-friendly genres and their impact
 2. Analyzing the educational potential of recent animated features
 3. Review of critically acclaimed new releases for kids and parents alike

U nastavku ćemo izdvojiti neke od naslova koji su nedavno stigli u bioskope ili će tek stići, i analizirati zbog kojih kvaliteta svaki od njih ima potencijal da postane omiljeni film u vašem domu.

Naslov filma Žanr Uzrastu primereno Poučavanje kroz zabavu
Divlji svet mašte Animirani 3-7 godina Da
Avanture u slobodnom svetu Porodična avantura 8-12 godina Da
Priče iz svemira Sci-fi 13+ godina Da

Svaki od ovih filmova nove generacije donosi jedinstvenu priču i lekcije iz kojih se mogu izvući raznovrsne poente, prožete humorom i maštovitošću koji su ključni za kvalitetno odgajanje dece.

Novi filmovi za decu se ne fokusiraju samo na zabavu, već izraženo stavljaju akcenat na edukativne aspekte priča, što roditeljima pruža odličan alat za razgovor s decom o važnim životnim temama.

Kao roditelj, verujem da je izuzetno važno cenzurisati šta naša deca gledaju, a u isto vreme im pružiti sadržaj koji pokreće maštu i druželjubivost. Nadamo se da će predstojeće godine u filmskoj industriji doneti još kvalitetnih novih filmova za decu koji će osvajati srca i umove mlade publike širom sveta.

Zaključne misli

Dok se filmska industrija širi svoje vidike i nastavlja da eksperimentiše s različitim žanrovima i pričama, možemo očekivati da će izbor novih filmova za decu postajati sve bogatiji. Uzbuđen sam da zajedno sa svojom decom istražujem ovaj rastući univerzum, uživajući u svakom novom filmskom iskustvu koje nam pruža šansu za nezaboravno porodično vreme.

Закључак

Пролазак кроз свет филмова за децу увек је интересантно путовање које уједињује забаву и образовање у јединствено породично искуство. Како се приближавамо крају овог водича, са задовољством могу да кажем да сам у најбољој намери покушао да вам предочим како правилан одабир филмова може обогатити животе наше деце. Заједничке активности као што је породична забава заиста учвршћују односе и стварају успомене које трају.

У нашим рукама је моћ да нашој деци дамо најбоље од ономог што екран може да нуди. Закључак је да су филмови одраз нашег живота и фантазије; они могу бити прозори у нове светове, али и огледало у коме видимо и учимо о себи и око себе. Искористимо мудро моћ филма како бисмо управили и потпомогли емоционални и људски развој наше деце.

Дакле, док се припремате за следећу породичну забаву, нека вам овај водич буде путоказ кроз сложени, али диван свет филма. Изаберите најузбудљивије и наједукативније филмове, скупите породицу и пустите да вас њихова магија одведе на незаборавно путовање пуне радости и смеха. Сваки тренутак крај екрана може бити квалитетно и значајно искуство ако направимо прави одабир филмова.

FAQ

Koji su najbolji filmovi za decu?

Izbor najboljih filmova za decu uključuje razne žanrove i teme koje su prikladne različitim uzrastima. Medju najpopularnijima su klasici poput „Kralj lavova“ i „Aladin“, animirani filmovi kao što su „Zaleđeno kraljevstvo“ i „Priča o igračkama“, kao i novije avanture poput „Mali princ“ i „Vaiana: Potraga za mitskim ostrvom“.

Gde mogu gledati filmovi za decu na srpskom jeziku?

Filmovi za decu na srpskom jeziku mogu se naći u bioskopima, na televizijskim kanalima, kao i na streaming platformama poput Netflix, HBO GO i Amazon Prime, gde postoje opcije za prevod ili sinhronizaciju na srpski. Takođe, postoje i veb-sajtovi i aplikacije koje nude besplatni pristup sinhronizovanim filmovima.

Kako crtani filmovi za decu mogu doprineti razvoju mašte i kreativnosti?

Crtani filmovi za decu obiluju vizuelno bogatim svetovima, originalnim likovima i maštovitim pričama koje potiču dečju kreativnost i maštu. Oni deci omogućavaju da istraže nove ideje, stvaraju vlastite priče i likove, te razvijaju sposobnost zamišljanja različitih svetova i situacija.

Zašto je važno razgovarati s decom o filmovima koje gledaju?

Razgovor s decom o filmovima koje gledaju podstiče kritičko razmišljanje, jača emocionalnu inteligenciju i pruža priliku za učenje kroz diskusiju o temama, likovima i porukama filma. Takođe, to je prilika za jačanje porodične veze i otvorenog dijaloga.

Kako filmovi mogu uticati na emocionalni razvoj deteta?

Filmovi mogu imati snažan uticaj na emocionalni razvoj deteta pružanjem primjera za identifikaciju, učenja o empatiji, suočavanja sa strahovima i razumevanja složenih emocionalnih stanja. Proučavanje likova i njihovih iskustava omogućava deci da nauče kako da iskazuju i obrađuju sopstvene emocije.

Koji su odgovarajući žanrovi filmova za različite uzraste dece?

Za najmlađu decu, preporučuju se animirani filmovi sa jednostavnijim pričama i likovima, dok su avanturistički filmovi i filmovi sa jasnim moralnim poukama odgovarajući za malo stariju decu. Tinejdžeri mogu uživati u kompleksnijim pričama, uključujući adaptacije književnih djela i filmove koji se bave realističnijim životnim pitanjima.

Zašto su filmske adaptacije knjiga dobar izbor za decu?

Filmske adaptacije knjiga mogu oživeti omiljene priče i likove, pobuđujući interes za širim svetom originalnih književnih dela i motivišući decu na čitanje. Osim toga, pružaju priliku za upoređivanje i učenje o različitim načinima pripovedanja kroz različite medije.

Kako mogu osigurati da moje dete kvalitetno provede vreme pred ekranima?

Da biste osigurali da vaše dete kvalitetno provede vreme pred ekranima, važno je odabrati obrazovne i uzrastu prikladne filmove, postaviti granice za vreme provedeno pred ekranima i pratiti sadržaje koje vaše dete gleda. Takođe, razgovor o gledanom sadržaju može poboljšati razumevanje i doneti dodatnu vrednost gledanju filmova.

Koji su neki od aktuelnih novih filmova za decu?

Filmska industrija redovno izbacuje nove filmove namenjene deci, od novih animiranih hitova do porodičnih avanturističkih filmova. Radi se o filmovima koji su često u koraku sa tehnološkim napretkom i društvenim promenama, a koji uključuju kao što su „Duša“, „Luca“, i mnogi drugi aktuelni naslovi. Uvek je dobra ideja pratiti najave bioskopa, streaming servisa i filmofilskih veb-sajtova za najnovije informacije.

Везе ка изворима

Nebojša Vujinović

Nebojša Vujinović

Zaljubljenik sam u Web već dugi niz godina. Pokušavam da svoj lifestyle prilagodim 21. veku iako sam rođen poprilično davno u 20.om Iako je Sens.rs ženski portal, ja ću na njemu pisati i ove "muške" stvari kao što su filmovi, sport, tehnologija, putovanja i slično.