Moonrise hostel

MI SMO:

Moonrise je socijalno preduzeće iz Šapca koje je osnovala Asocijacija DUGA. Ovaj hostel omogućava zaposlenje marginalizovanim grupama i profit koristi za investiranje i dalje jačanje kapaciteta Asocijacije DUGA da podržava i osnažuje LGBT populaciju.

moonrisemoonrise

 MI RADIMO:

Moonrise hostel se bavi ugostiteljskom delatnošću, odnosno pruža usluge smeštaja. Korisnici hostela na raspolaganju imaju tri četvorokrevetne sobe koje se koriste za prenoćište, dva kupatila, dnevni boravak, kuhinju i terasu. U sklopu prenoćista korisnici usluga hostela mogu koristiti i veš mašinu, a hostel je pokriven wifi internetom.

Hostel raspolaže i salom koja se koristi za održavanje raznih događaja kao sto su edukacije, seminari, treninzi i slično. Sala raspolaže stolom, stolicama, video projektorom i platnom, flip chartom i drugim potrebnim materijalom.

Asocijacija DUGA ima u planu da proširi kako kapacitete i kvalitete smeštaja Moonrise hostela, tako i da uvede dodatne usluge kojima će hostel raspolagati. Planiramo da u sklopu hostela otvorimo i kafe.

  • Moonrise
  • Moonrise
  • Moonrise
  • Moonrise
  • Moonrise

 

MI POMAŽEMO:

Moonrise hostel zapošljava LGBT osobe, koje imaju poteškoća da pronađu posao. Osim toga, prihodi hostela koriste se za podizanje kapaciteta kako bismo bili u prilici da zaposlimo što veći broj ljudi, ali i za pružanje zdravstveno socijalnih usluga LGBT populaciji.