Iskra

MI SMO:

Iskra čokoladice predstavljaju model socijalnog preduzetništva koji je razvilo UG Srbija u pokretu sa ciljem promocije pozitivnih primera znamenitih građana i građanki iz srpske istorije, koji su menjali naše okruženje kao i promocije poštovanja pravih vrednosti. U svakoj od naših čokoladica pronaćićete osim kvalitetne premijum čokolade i mini magnet za frižider, kao I sličicu sa likom i informacijama o našim velikim sunarodnicima.

iskraiskra

 

MI RADIMO:

Čokoladice se prave u tri ukusa:

1.Crna čokolada sa 61% kakaoa đumbirom i limunom

2.Bela čokolada sa 30% kakaoa sa kokosom i lečnikom

3.Mlečna čokolada sa 38% kakoa sa ukusom badema i karamele.

Nudimo različite mogućnosti pakovanja čokoladica:

1. Po tri čokoladice svakog ukusa. U pakovanju se nalazi devet pojedinačnih čokoladica od 10g sa brendiranim omotima i devet magneta sa slikama znamenitih ličnosti iz srpske istorije zalepljenih na poleđini čokoladica. U okviru pakovanja nalazi se knjižica sa biografijama ličnosti sa magneta.

2. Po jedna čokoladica svakog ukusa. U pakovanju se nalaze tri pojedinačne čokoladice od 10g sa brendiranim omotima i tri magneta sa slikama znamenitih ličnosti iz srpske istorije zalepljenih na poleđini čokoladica. U okviru pakovanja nalaze se i kratke biografije ličnosti sa magneta.

3. Pojedinačne čokoladice od 10g sa brendiranim omotima i zalepljenim magnetima sa slikom ličnosti iz srpske istorije.

Edicije i pakovanja se mogu dizajnirati i prema narudžbini.

  • Iskra
  • Iskra
  • Iskra
  • Iskra

 

MI POMAŽEMO:

Kroz dosadašnje cikluse „Fabrike promena“ pokrenuto je nekoliko kampanja sa direktnim uticajem na pomoć Romskoj populaciji, osobama sa autizmom i osobama sa invaliditetom. (Romska populacija – projekat razmene kulture Roma i ne Roma osnovnoškolskog uzrasta, Osobe sa autizmom – prikupljanje sekundarnih sirovina u cilju pribavljanja materijalne koristi, Osobe sa invaliditetom – vraćanje pratnje osobama sa invaliditetom. Uvek želimo da angažujemo mlade ljude koji žele da promene nešto.

 

  • Iskra
  • Iskra