CDOP

MI SMO:

Centar za društveno odgovorno preduzetništvo (CDOP) je osnovan 2010. godine sa ciljem da prepoznaje društveno odgovorne ideje, pojedince i organizacije i da ih aktivno podržava kroz svoje edukativne i razvojne aktivnosti. Time podstičemo društvo i pojedince u ostvarivanju kreativnih, društveno odgovornih i održivih ideja i projekata.

cdopcdop

 

MI RADIMO:

Preduzeće ostvaruje profit kroz edukativne i razvojne aktivnosti, konsalting, mentoring i pružanje stručne podrške.

Korisnik naših usluga iz domena edukacije i podrške može biti svako – kompanija, organizacija ili pojedinac. Ako nam se dopada vaša ideja, ako delimo zajednički sistem vrednosti – dobićete našu podršku koja podrazumeva ne samo razvoj ideje, već i lični razvoj svakog pojedinca koji učestvuje u projektu.

Deo profita usmeravamo na izgradnju edukativnog kompleksa za razvoj i promociju društvene odgovornosti. Kompleks će biti lociran na našem imanju na putu ka jezeru u selu Vrmdža, u podnožju planine Rtanj, na jugoistoku Srbije.

U toku turneje društvenog preduzetništva Centar je dobio nagradu za najbolji projekat u ovoj oblasti u Srbiji, a posebno je značajno što je u žiriju bio nobelovac Muhamed Junus. Smatramo to za najveće priznanje našem radu i zalaganju.

  • CDOP
  • CDOP
  • CDOP

 

MI POMAŽEMO:

Osnovni cilj CDOP je promocija i podizanje svesti o značaju socijalnog preduzetništva. Ono što je karakteristično za naš rad jeste holistički pristup, koji podrazumeva istovremen razvoj ideje, organizacije i pojedinaca. Naš edukativni kompleks je zamišljen kao "sigurna kuća za lude ideje", mesto gde svaka inovativna i kvalitetna ideja može da dobije svoju konačnu formu i strukturu.

 

  • CDOP.RS
  • CDOP