Vesti članica

Kreativni Studio kvART predstavio nove proizvode

Kreativni studio kvART je mesto na kome su objedinjene sve oblasti savremene vizuelne komunikacije. Studio je osnovala organizacija za zaštitu prava i podršku ženama sa invaliditetom „Iz kruga – Beograd“, sa ciljem da se na inovativan način ispuni socijalna misija ove organizacije. Kroz pružanje usluga podržava se rad organizacije i na taj način pomaže ženama sa invaliditetom. Takođe, njihov plan je da u budućnosti zaposle još žena sa invaliditetom.

Studio pruža usluge iz oblasti grafičkog  dizajna, ilustracije i sublimacione štampe. Pružaju usluge dizajna vizuelnog identiteta, logotipa, vizit karte, memoranduma, dizajn magazina, časopisa, knjiga, dizajn pamfleta, kataloga i postera. Takođe, kvART tim poseduje i duboko poznavanje jezika i specifičnih tehnika za različite ambijente, od dečije pa do naučne ilustracije, od stripa, animacije do  tradicionalnog izdavaštva. 

 Osim ilsutracije i dizajna, studio pruža i usluge sublimacione štampe. U ponudi su: majice, šolje, benkice, torbe koje su odštampane tehnikom sublimacione štampe sa originalnim printovima ilustrovanim od strane kvart tima. U kvART timu za kreativni deo su zadužene Ana, diplomirani restaurator slika, Maja – grafički dizajner i Jovica – ilustrator i animator. Ideja kvARTa je da u budućem periodu raspon usluga prošire i na 3D štampu kupovinom 3d štampača, i na taj način reaizuju i kreativne radionice za decu sa invaliditetom.

 Kvart uspešno sarađuje sa izdavačkom kućom Mat media +, u realizaciji dizajna magazina Shopping news. Takođe, za dečiji časopis Žabac Sveznalac od momenta nastanka istog realizuju dizajn i ilustraciju. Početkom godine započeta je  saradnju i sa Serbian Art Forumom na realizaciji magazina posvećenom Srbiji i namenjenom Američkom tržištu. Sa organizacijom „Iz kruga“ realizovali su i dalje razvijaju magazin ISKRA – magazin o ženama i za žene sa invaliditetom. Magazin je dostupan na sledećem linku.

 Proizvodi kreativnog studia kvART su dostupni na njihovom sajtu, a uskoro će biti dostupni i na njihovoj online prodavnici koja je u procesu realizacije. Takođe, njihovi proizvodi se mogu poručiti putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Facebook strane gde se ujedno može pratiti i njihov rad.