Vesti članica

Nova serija aktivističkih kalendara i majica LICEULICE

Fond Liceulice je za 2017. godinu pripremio nove kalendare, kao i ograničenu seriju majica i magneta sa ilustracijama podrške, koje su u teškim trenucima stizale od prijatelja umetnika.

Opstanak Fonda Liceulice u velikoj meri zavisi od razumevanja zajednice za posao koji se radi. Tako i nedavna kriza ne bi bila prevaziđena bez svesrdne pomoći čitalaca, pretplatnika, donatora i svih koji su se uključili u borbu za opstanak magazina Liceulice, koji je za prodavce magazine Liceulice ne samo izvor prihoda, već i nezamenljiv oblik socijalizacije.

Tokom decembra u kafiću Zaokret nedavno je predstaviljena nova serija kalendara, majica i magneta, koje možete videti i na Facebook stranicama Liceulice i Štenderaj. Odaberite majicu za sebe ili neku dragu osobu, a prilikom poručivanja obavezno naznačite veličinu koju želite (dostupni su muški i ženski modeli po ceni od 1700 dinara). Požurite, pošto će ova ograničena serija majica biti dostupna samo do februara 2017! Stoni kalendari napravljeni su u malom formatu, koji će odgovarati svakom radnom prostoru, a njihova cena je 450 dinara. U ponudi su i magneti sa istim motivima, po ceni od 100 dinara, kao i specijalna ponuda: kalendar + magnet za 500 dinara. Majice, kalendare i magnete možete poručiti putem mejl adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili Facebook stranice Liceulice. Ukoliko živite u inostranstvu, postoji i mogućnost da plaćanje izvršite i preko servisa Paypal!

Takođe, Liceulice fond od nedavno sarađuje i sa veb sajtom Kupindo. Liceulice profil na ovom sajtu umnogome olakšava čitav proces naručivanja i isporuke proizvoda.

Umetnici koji su poklonili svoje radove za ove proizvode: Branko Bobić, Nikola Puzigaća, Aleksandra Nina Knežević, Aleksandar Saša Škorić, Vladimir Stevanović, Bratislav Milenković,  Sanja Stojkov, Vanja Vikalo Linnch,  Andrea Boroš, Jana Vuković, Monika Lang, Tanja Stevanović i jachim.992.