Aktuelnosti

SENSES škola za unapređenje veština socijalnih preduzeća

Privredna komora Srbije je u okviru projekta finansiranog od strane INTEREG dunavskog programa raspisala poziv za učešće na SENSES Školi za unapređenje veština socijalnih preduzeća.

Ovaj program je namenjen:

  • Pojedincima koji imaju ideju da otvore preduzeće sa socijalnim ciljem i vrednostima, a koje će imati pozitivnog uticaja na lokalnu zajednicu;
  • Početnicima u socijalnom preduzetništvu koji imaju biznis plan, ali žele da ga unaprede i dodatno testiraju;
  • Socijalnim preduzećima koja uspešno ostvaruju društvenu misiju, ali imaju problema sa veštinama upravljanja finansijama i finansijskom održivošću;
  • Socijalnim preduzećima koja žele da se prošire na nova tržišta ili da uvećaju znanje iz oblasti marketinga i prodaje;
  • Socijalnim preduzećima koja žele da ostvare kontakte sa velikim korporacijama i postanu njihovi partneri;
  • Socijalnim preduzećima koja žele da unaprede liderske veštine, veštine upravljanja ljudskim resursima, motivisanja i zadržavanja najboljih radnika.

U okviru programa će biti organizovano 4 treninga/radionice u prostoru Privredne komore Srbije: 19.11., 20.11., 26.11. i 3.12.2018. Petog dana – 17.12.2018. učesnici će predstaviti biznis plan žiriju koga čine predstavnici finansijskog sektora, fondacija i korporacija.

Predavač će biti Sonja Dakić, dugogodišnji mentor i trener socijalnih preduzeća i nekadašnja vlasnica socijalnog preduzeća za proizvodnju pelena od bambusovog vlakna - Daj Daj.

Prijava za učešće na treninzima se vrši isključivo popunjavanjem prijave koju možete preuzeti na sledećem linku i dostavljanjem iste na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 15. novembra 2018.

Agendu događaja možete preuzeti na sledećem linku