Aktuelnosti

Bagel Bejgl radnja otvorena u Beogradu!

Kažu da svaki grad mora da ima svoj bejgl da bi bio velegrad. I Beograd je 14. aprila dobio svoju Bagel Бејгл radnju - oazu dobrog ukusa u kojoj se morate osećati dobro, zbog toga što ste sebi priuštili slasno zadovoljstvo a ujedno i doprineli tome da svet postane bolje mesto.

Ovaj prostor, ljudi i koncept su deo jedne borbe koja traje više od dvanaest godina - borbe za pravedno društvo ravnopravnih, koje promoviše različitost i solidarnost. Radnju je osnovala NVO Atina - organizacija koja se 2003. godine zalaže za prava žrtava trgovine ljudima i drugih vidova iskorišćavanja, sa ciljem da unapredi održivost svojih programa. Sav profit koji ovo socijalno preduzeće ostvari usmeravaće se na programe zaštite žrtava trgovine ljudima koje sprovode, a u isto vreme će to biti i prostor za njihovu stalnu praksu i obuku. Za mnoge od njih ovo će biti prilika da po prvi put steknu znanja, veštine i iskustvo kako da što lakše dođu do posla. Trenutno Bagel Бејгл zapošljava pet osoba.

Bejgl se proizvodi od odabranih sorti domaćeg brašna, u procesu koji liči na onaj kod kuće. Dodaci se biraju među najsvežijim i najkvalitetnijim namirnicama.

Posetite ih u ulici Kneza Danila br. 39.
Uživajte i podržite Bagel Бејгл.
Za bolji i ukusniji svet!