Aktuelnosti

LICEULICE zahvaljujući uspešnoj crowdfunding kampanji pokreće program za osnaživanje žena

LICEULICE je realizovalo prvu uspešnu crowdfunding kampanju tokom septembra i oktobra ove godine.

Opširnije

Prvi Globalni Dizajnaton u Beogradu - "Život na Zemlji"

U subotu, 3. novembra, održaće se "Globalni dečji dizajn maraton" (Dizajnaton), takmičenje koje se istovremeno dešava u 30 zemalja sveta, a od ove godine po prvi put se održava i u Srbiji. 

Opširnije

Grad socijalnog preduzetništva na konferenciji „Dan socijalnih preduzeća“

U okviru konferencije Dan socijalnih preduzeća koja je 16. oktobra održana u Beogradu, održan je  Grad socijalnog preduzetništva, market na kom je 21 socijalno preduzeće iz 13 gradova i opština širom Srbije predstavilo svoje usluge, ideje i proizvode.

Opširnije

Održana konferencija „Dan socijalnih preduzeća“

U Beogradu je 16. oktobra održan događaj pod nazivom „Dan socijalnih preduzeća: podsticanje zapošljavanja mladih kroz socijalno preduzetništvo“. Događaj je održan u prostorijama Kombank dvorane i okupio je brojne posetioce iz javnog, civilnog i biznis sektora, kao i zainteresovane građane. U okviru događaja su predstavljeni rezultati programa „Podizanje kapaciteta socijalnih preduzeća“, a takođe je održan i „Grad socijalnog preduzetništva“, market na kome je 21 socijalno preduzeće koje je podržano ovim programom predstavilo svoje usluge, ideje i proizvode.

Opširnije